Horde Zla uskoro stiže presuda!

Sudsko vijeće na čelu s predsjednikom Općinskog suda u Širokom Brijegu Franjom Ravlijom sutra će u 14 sati izreći presudu jedanaestorici navijača FK Sarajevo optuženima da su izazivali nerede prije nogometne utakmice NK Široki Brijeg – FK Sarajevo 4. listopada 2009. godine.

Na taj način završit će se prvi proces vezan uz navijačke nerede u kojima je život izgubio Vedran Puljić (24). Tužiteljstvo ZHŽ-a navijače FK Sarajevo Edina Turkića, Aldina Poparu, Zlatana Gaćica, Vedada Zubetljaka, Mirzu Šiljkovića, Faruka Džanku, Mirzu Sokolovića, Adisa Ahmetagića, Zlatana Husića, Muhameda Grbu i Edina Memića tereti zbog kaznenog djela sudjelovanja u skupini ljudi koja je zajedničkim djelovanjem počinila paljevinu, napad na benzinsku postaju, oštetila imovinu većeg opsega te počinila druga teška nasilja napadom na ovlaštene službene osobe.

Na svim održanim ročištima iznijeti su brojni dokazi, preko kojih je Tužiteljstvo pokušavalo dokazati optužnicu, a obrana je pobiti. Slično je bilo i tijekom iznošenja završnih riječi, kada je obrana zatražila oslobađajuće presude, a Tužiteljstvo da se navedeni navlači adekvatno kazne.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.