HOME.TV ponovno daruje ulaznice za Ligu prvaka – Jabuka.tv

HOME.TV ponovno daruje ulaznice za Ligu prvaka

U Zagrebu će se 20.10.2015. odigrati utakmica između Dinama Zagreb i Olympiakosa u sklopu trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Korisnici HOME.TV usluge mogu na službenoj stranici HT ERONET-a pronaći link putem kojeg mogu pristupiti nagradnoj pitalici koja krije tri pitanja. Prvi korisnik koji točno odgovori na sva tri pitanja, dobit će dvije ulaznice za ovaj izniman sportski događaj.

Jednako tako, korisnici mogu na službenoj facebook stranici HOME.TV-a pronaći poveznicu koja će ih odvesti izravno na nagradnu pitalicu koju mogu igrati od danas pa sve do petka, 16.10.2015.

Slične se aktivnosti mogu očekivati i ubuduće, a do tada svi novi i postojeći korisnici, koji u promotivnom razdoblju od 1. rujna do 30. studenog potpišu, odnosno produlje ugovor za TRIO paket mogu uživati u besplatnom korištenju PLUS paketa putem kojeg imaju mogućnost gledanja utakmica vrhunskih nogometnih klubova u natjecanjima najvišeg ranga, kao što su Liga prvaka, Europa liga, Liga petice i HNL, i to ekskluzivno na Arena sport kanalima.

(www.jabuka.tv)