HOME.TV i KINO TV vas vode na 7. Vukovar film festival

Jedan od najkvalitetnijih filmskih i dokumentarnih kanala KINO TV u suradnji s HOME.TV-om, od 1. do 21.8.2013. godine, organizira nagradni online kviz znanja.

Pravo na sudjelovanje u kvizu imaju svi korisnici usluga HOME.TV-a, a pobjednik kviza bit će nagrađen odlaskom na 7. Vukovar film festival za dvije osobe.  Nagrada uključuje tri dana boravka u Vukovaru, u razdoblju od 29. do 31.8. 2013. godine, puni pansion za dvije osobe u hotelu ”Lav”, plaćene putne troškove, te ulaznice za sve filmske projekcije.

home-tv2

Inače, Festival podunavskih zemalja – Vukovar  film festival po mnogočemu je jedinstven festival. Jedini je filmski festival zajednice podunavskih zemalja i jedini koji se doslovno održava na Dunavu, osmišljen da promovira i širi kreativnost filmskih radnika iz cijele regije.

Link za kviz nalazi se na: http://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/home.tv/kviz-znanja/

Slijedite upute, budite brzi i pokažite svoje znanje, te osvojite put za dvije osobe na Vukovar film festival!

(www.jabuka.tv)10 komentara

 • oh pa kada ce te shvatiti da ja tu nemam sto odabrati da gledate a toliko ste preskupi , ndam se u skorom vremenu da vam odaberem pravu televiziju

 • a nije ni tebi jeftino pametovat – široki-
  Ajde provedi statistiku pa ćeš vidjeti tko to troši 20 km na cigare i piće od cca 3o tisuća stanovnika općine Š.B.
  Ova televizija skupa sa ostalom ponudom je šund,
  uz ovakvu brzinu i uz ovakve cijene te nikakvu kvalitetu je ništa drugo nego legalizirani kriminal.
  A dalo bi se i vidjeti i da je obični kriminal.

 • nije mi jasno…. HOme jedan dan kosta negdje oko 90 feninga.kad saberes to je negdje tu .preplata 27 km recimo..jeli to skupo u odnosu na kavu koja kosta 1.5 km .a pije ih se vise dnevno.cigare oje kostaju po 4 km dnevno..i na razne gluposti.provedi ti statistiku da danas nista nije besplatno.nitko nikoga ne tjera na nesto..hvala bogu pa ima izbora danas za sve.imamo 3 operatera.imamo vise ovakvih usluga poput home tv .od srpskih .bosnjackih.tako da svi biramo za zelimo.ali mislim da ovo za 27 km mj nije puno u odnosu na stvari na koje bacamo pare svakodnevno..

 • Baš se vidi da ti nije jasno,…
  1. ne možeš birati operatore jer je Ht mostar bum hadžija bum i neda kablove,
  2. navodiš ovo 1.5 i cigarete jer kad bi koristio cigare bilo bi to negdje ko ova pretplata 😉 kao argument ad hoc, što nije točno, 30 000 stanovnika, koji koriste ugostiteljske usluge dnevno bi statistički moglo biti manje od četvrtine, pa čak i manje te ne vidim tu neku jasnu korelaciju čime se opravdava dnevni trošak home tv-a od 90 feninga.
  To je izuzetno puno osobito ako se uzme u obzir da programi sprtskog sadržaja većinom emitiraju saržaje pod budnom zaštitom srpskih komentatora kao i prevoditelja, te svi dokumentarni i filmski programi su nevjerojatno “dobro “ prevedeni na srpski, meni osobno i ne treba prijevod ALI, što će hrvatu hrvatski nek drobi japanski ili srpski, šta smeta?!
  Dalje, brzina, ako se to uopće može nazvati brzinom, prije možda sporinom,..kakva je to brzina prijenosa informacija da slika stalno škljoca. Pa valjda ako plaćam televiziju ne plaćam sklopku.
  Jes, dobro si rekao hvala Bogu da imamo tri operatera, i hvala organizaciji telekom operatera koji ne omogućuju biranje, jer gle`te ovo nije država, ovo je nadridržava.
  Ako pak ti bacaš pare svakodnevno ti ih bacaj i nemoj projicirati svoje duševno stanje na ostatak stanovništa. Jer ako ti bacaš možda netko drugi ne baca. I statistički gledano sve ne može biti platno, dakle ima i nešto besplatno. kad već hoćeš krajnost sa ovim da biramo šta želimo.
  Inače, Home tv kao i čitav ht mostar nije poprimio status svete krave pa da joj žmirkamo na svaki miteser, iako se radi o miteserčini od blagajne do uprave…
  Lijep pozdrav.

 • Home tv kao i čitav ht mostar nije poprimio status svete krave pa da joj žmirkamo na svaki miteser, iako se radi o miteserčini od blagajne do uprave…..NEBI SE SLOZIO S TOBOM NEGDJE GDJE JE ZAPOSLENO 2000 RADNIKA I POSLUJE U PLUSU IPAK BI TO TREBALO ZVATI SVETOM KRAVOM..za rzliku do firmi koje nedaju plaće nemaju nikakvih prava radnici i mnogo toga..

 • Lale moja, zamumuljena svita, ko mačić to nije još progledalo.
  Pa šta ti misliš da oni od dobrote posluju u plusu.
  Kradi pa dadi!

  Prije preporuke i sebi je dobro nešto preporučit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.