Hollywoodski glumac zahvalan supruzi: Bio sam ovisan i lud

Samuel L. Jackson u intervju koji je dao za časopis People je rekao kako mu je ljubav obitelji pomogla da postane čovjek kakav je trebao biti.

Jackson njegova supruga, broadwayska glumica LaTanya Richardson Jackson s kojom je u braku 41 godinu, dali su zajednički iskreni i intiman intervju za People u kojem su objasnili u čemu je tajna njihovog zajedništva.

Jackson je rekao kako je na početku braka bio ovisan o drogama i priznaje da nije bio emocionalno prisutan za svoju obitelj.

U osnovi sam se preselio u podrum i s vremena na vrijeme dolazio sam gore u kuću i lebdio okolo da nešto napravim. Bio sam ovisan i bio sam lud, ispričao je glumac i rekao kako je LaTanya inzistirala da ode na rehabilitaciju.

Nije mi trebala pomoći, mogla je jednostavno reći gubi se i ne vraćaj se, ali nije to napravila, kazao je poznati glumac.

LaTanya je ispričala kako nikada nije bila opcija da ga izbaci iz svog života, znala je da ga ne može prepustiti samom sebi i da mu mora pomoći.

Kao da mi se Bog obratio u nekom trenutku i rekao nemoj ostaviti ovog mladića, pomozi mu i kad mu bude bolje riješit ćete svoje probleme, izjavila je, prenosi Večernji list.

Ostali su zajedno više od četiri desetljeća i zajedno su stvorili i producirali novu seriju “Posljednji dani Ptolemyja Greya”, dramu u kojoj Samuel glumi čovjeka s demencijom uzrokovanom Alzheimerovom bolešću. Nadaju se da će serija stvoriti dublje razumijevanje poremećaja koji postoji u Samuelovoj obitelji.

Bilo nam je važno ispričati ovu priču i pokazati da postoji život u tim ljudima koji treba istražiti, kaže Jackson.

(www.jabuka.tv | Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.