Hoće li RS BiH produžiti ugovor izborniku Markoviću? – Jabuka.tv

Hoće li RS BiH produžiti ugovor izborniku Markoviću?

Sjednica Izvršnog odbora Rukometnog saveza (RS) Bosne i Hercegovine, na kojoj će se između ostalog, raspravljati i o produženju ugovora izborniku muške seniorske reprezentacije Draganu Markoviću bit će održana u četvrtak.

Po riječima glavnog tajnika RSBiH Smaje Karačića, izbornik ima važeći ugovor do 31. listopada.

”IO RSBiH će sutra razmatrati situaciju oko isticanja izbornikovog ugovora i donijeti odluku da li će se ići u njegovo produženje ili ne. Tu je početak i kraj svake priče.

Izbornika Markovića nitko nije smijenio i sve senzacionalne vijesti koje se objavljuju ovih dana nemaju nikavog smisla. Jednostavno imamo činjenicu da izborniku ističe ugovor i da se IO, kao jedino tijelo u savezu koje imenuje izbornika, mora odrediti prema tome. Koju će odluku članovi IO donijeti ne znam”, kazao je Karačić.

U međuvremenu Marković je objavio popis igrača za nastup na kvalifikacijama za SP.

”Izbornik je objavio spisak i on je službeno objavljen na stranici saveza, to za nas nije nikakav problem”, kazao je Karačić.

Sastanak IO RSBiH bit će održan u četvrtak u 17 sati u prostorijama Saveza.

Na Markovićevom širem popisu je 28 imena za predstojeće dvije utakmice kvalifikacijama za SP 2017. sa Slovačkom i Litvom.

Na popisu su: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Alen Ovčina, Mirko Mikić, Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić, Nikola Prce, Ivan Milas, Mirsad Terzić, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Tarabochia, Goran Daničić, Dejan Malinović, Kosta Savić, Marko Panić, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Adnan Šabanović, Damir Efendić, Haris Begić, Vladan Lončar, Damir Halilković, Elmir Građan, Anes Bečić, Stefan Janković, Duško Čelica i Dejan Šešić.
Najbolji bh. rukometaši okupit će se 30. listopada, a prvi meč na rasporedu je 4. studenog sa Slovačkom u Tuzli.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.