HNŽ: Od 23 prometne nesreće čak 12 na području Mostara

U protekla tri dana na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 23  prijave (na području Konjica 11, na području Mostara 7, na području Jablanice 4 i na području Prozor-Rame 1).

Iz oblasti javnog reda i mira 4 prekršaja; na području Mostara 2, na području Konjica 1 i na području Neuma 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirane su 23 prometne nesreće; na području Mostara 12, na području Čapljine 5, na području Stoca 2, na području Prozor-Rame 1, na području Neuma 1, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1. U ovim prometnim nesrećama jedna je osoba smrtno stradala, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja, a dvije osobe lake tjelesne ozlijede.

Podsjetimo, u subotu je usslijed slijetanja automobila s magistralne ceste M17 u naselju Gnjilišta na području Općine Čapljina, smrtno je stradala jedna muška osoba.

Ljubušak poginuo u nesreći kod Čapljine

Nesreća se dogodila u subotu oko 21 sat na cesti Čeljevo – Gnjilišta, a automobil marke VW Golf tom prilikom iz zasad nepoznatih razloga sletio je s ceste, pri čemu je smrtno stradao suvozač F. Š. (1967.) iz Prologa kod Ljubuškoga, navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Isti dan, oko 17.45 sati, dogodila se prometna nezgoda na cesti M17, Šehovina, u kojoj su sudjelovali R.O. (1957) s vozilom Passat, O.Z. (1951) s vozilom Renault i M.H. (1954) s vozilom Škoda.

U ovoj prometnoj nezgodi teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač M.H.

Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere, naveli su iz MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.