HNV: Susret Dodika s Lukašenkom i Putinom je civilizacijska sramota

Hrvatsko narodno vijeće BiH (HNVBiH) oglasilo se priopćenjem za javnost u povodu susreta predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika s predsjednicima Bjelorusije i Rusije Aleksandrom Lukašenkom i Vladimirom Putinom.

U ruskom zatvoru preminuo je ili je likvidiran Aleksej Navaljni, simbol suvremenog svijeta u borbi za pravdu, ljudska prava i dostojanstvo svakog čovjeka pred silnicima koji krše ta prava.

Nije poklekao pred pokušajima ubojstva i vratio se diktatoru, dakle, izabrao vlastito stradanje da demaskira diktatorski režim i omogući svome narodu i državi ljudskiju perspektivu.

Svaki moralan čovjek našega svijeta osjeća se obaveznim poštivati i promovirati tu žrtvu da ne bude uzaludna kako bi silnici imali manje prostora za svoje zločine. Neposredno nakon smrti Navaljnoga Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republike Srpske, odlazi se klanjati diktatorima Lukašenku i Putinu i pokazuje civilizacijsku sramotu koja vrijeđa sve demokratski i humano orijentirane građane Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju HNV-a.

Time, kako se ističe, “pokazuje da je njihov epigon, negator genocida, čovjek mržnje i nasilja, razarač društvenog života Bosne i Hercegovine”.

HNVBiH s gnušanjem gleda na taj čin i poziva sve društvene i političke aktere u Bosni i Hercegovini da ga osude i ograde se od te potpore i sudjelovanja u zločinu, zaključuju u priopćenju HNV-a BiH.

Dodik se sastao s Putinom: Republika Srpska je naš prijatelj

Dodik kod ”brata” u Bjelorusiji

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Ko ljude , samo tako ubija jer je jači i može mu otet državu i sve mu stuć da mora bježat pri tome ne žaleći svoje vojnike , ne dolazi u obzir , pa da mi je rodielj . Ništa svoji moji ništa mi ne znači

  • Susreti sa von Pfizer i sa Bidinoovom oligarhijom, posijete Davosu i “sigurnosnoj konferemciji” u Minhenu napr. su najveca civilizacijska sramota za “hrvatske politicare”!. Ako netko misli da ce mu Vladimir sutra u vrtu osvanuti, taj nije zdrav u subari. Prije ce vam Schwab i Gates doci pred vrata, sa novim pripravkom.

    • Vladimir putin i Klaus SCHWAB i Gates su članovi iste bande…uključi logiku Strahomire… poveži malo točkice sunce mu drago….

  • Sto je sramota,a ne pisete kolko su Ameri kupili Uranijuma zadnje 2god,od Rusa.A Rusi kao imaju sankcije.Al to nema veze,jer Americi treba uranijum da moze proizvoditi oruzije.Pametnom dosta,jedan rat je super biznis u kojem sirotinja je meso za ubijanje.

  • Neka Srbi idu u Rusiju na rad kada vole braću .Koji k…c idu prema EU i SAD u.Rusija je obećana zemlja za Srbe.Probsjte u Putina zarafiti novac.Sram vas bilo!!! Strašno bezobrazan narod.Već su platili cijenu a i još će.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.