HNS: Pridružujemo se domaćim i međunarodnim pozivima da se ustraje na politici dijaloga i dogovora

Hrvatski narodni sabor (HNS) kao predvodnik politike dijaloga, dogovora, pravednih rješenja i upornog zalaganja za žurno formiranje vlasti, naglašava važnost trenutka, kojeg je potrebno iskoristiti kako bi dogovor lidera bio u cijelosti proveden, a Bosna i Hercegovina konačno dobila funkcionalnu vlast, priopćeno je iz HNS BiH.

U prilog činjenici brzog formiranja vlasti ide i potpora svih relevantnih prijatelja ove zemlje, poput Izaslanstva Europske unije, ali i Washingtona, koji podržavaju sporazum lidera SDA, SNSD-a i HDZ-a BiH, te koji su zagovornici što skorijeg napretka i formiranja vlasti, ali i ispunjavanja uvjeta za put BiH u EU i NATO, navodi se u priopćenju.

HNS vjeruje da će ključni međunarodni akteri aktivno i u potpunosti podržati provedbu cjelokupnog sporazuma, kojega su potpisali lideri pobjedničkih stranaka u BiH.

Pridruživanje međunarodnim organizacijama od ključnog je značaja za BiH. Smatramo da su europske i euroatlantske integracije budućnost Bosne i Hercegovine, njenih konstitutivnih naroda i svih građana, poručili su iz Hrvatskog narodnog sabora.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Opet prippcenje. Vlast, vlast, fotelje pod svaku cijenu. Komsic se odmara na hrvatim pojasnkava kako je i HDZ prihvatio ukidanje konstitutivnosti. Bolesnik koji je nametnut hrvatima bori se protiv hvrvata svim silama. Opravdava svoju funkciju, placu, pogodnosti koje su mu dali Bakir i Islamska zajednica preko svojih vjernih biraca bosnjaka koji mrze hrvate. A nasi samo se oglasavaju priopcenjima za vlast pa bilo kakvu. Puzajucu. Jad i tuga.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.