HNS danas u Mostaru raspravlja o izmjenama Izbornoga zakona BiH

Hrvatski narodni sabor (HNS) BiH održat će danas u Mostaru proširenu sjednicu svog Predsjedništva na kojoj će se razmatrati pitanja izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.

Ova sjednica najavljena je nakon prošle sjednice Predsjedništva te je kazano da će se nastojati zauzeti stav o potrebnim promjenama izbornog zakonodavstva koji će biti obavezujući kod formiranja vlasti na razini Federacije BiH.

Sjednica počinje u 14 sati, a pojedini članovi imat će i dvostruki program jer ranije zasjeda i Predsjedništvo HDZ-a.

U pitanju je konstituirajuća sjednica, a najavljeno je da će se između ostalog razmatrati Poslovnik o radu Predsjedništva HDZ-a BiH, kadrovska popunjenost unutarstranačkih tijela HDZ-a BiH, aktualna politička situaciji u zemlji, kao i o izbornim aktivnostima za EU parlament, aktivnostima oko unutarstranačkih izbora HDZ-a BiH.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Raspravlja tek sad u 2019oj je li? Raspravite vi kako sami sebe rasformirati bijednici jedni uhljebljeni. Kakav jebeni hrvatski narodni sabor, veca prava i bolji zivot su Hrvati u Jugoslaviji imali, nego danas pod vama bijednicima.

  • Pozovite Komsica i podmitite ga.Napijte ga.Tesko Hrvatima kada zavise od uhljeba.Doveli ste nas dotle da zavisimo od onoga tko je pucao na nas i opet bi.Zavisimo od onoga tko nas mrzi i to mnogo.

  • Samo vi raspravljajte. Zovnite i Slavena Raguža i Marijana Knezovića da vas bude više. Zovnite i Mirkeca ionako je sve cirkus i lakrdija.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.