HNS BiH traži ponavljanje izbora u Mostaru? – Jabuka.tv

HNS BiH traži ponavljanje izbora u Mostaru?

Pokušaji prijevara s elementima kaznenih djela izborne prijevare ne smiju obeščastiti izborni proces lokalnih izbora u gradu Mostaru, navodi Hrvatski narodni sabor BiH.

Najočigledniji primjer fiktivnih promjena adresa stanovanja dogodio se u gradskom području Jug gdje su bošnjačke stranke radile izborni inženjering prijavama na lažne adrese (B.B. – bez broja) kako bi mijenjale izborni rezultat.

Tužiteljstvo HNŽ-a je zaprimilo kaznenu prijavu izborne prijevare i pokušaja namještanja lažnog rezultata izbornog procesa i očekujemo skoro uključivanje policijskih institucija.

Hrvatski narodni sabor (HNS) prikupio je svu dodatnu dokumentaciju i za slične aktivnosti na drugim gradskim područjima gdje je došlo do lažnog preseljavanja osoba iz jednog (većinskog nacionalnog) u drugo (manjinsko nacionalno) gradsko područje. S obzirom da smo jedina institucija koja želi vratiti demokraciju u grad Mostar, ostajemo i jedina institucija i politički subjekt koji želi spasiti izborni proces koji je duboko narušen od strane unitarističkih i radikalnih pretenzija bošnjačkih stranaka potpomognutih Središnjim izbornim povjerenstvom BiH.

Zbog svega navedenog očekujemo reakciju zbog duboke kompromitacije izbornog procesa i očitovanje GIP-a te poništavanje glasova ili ponavljanje izbornog procesa zbog prekrajanja stvarne izborne volje stanovnika Mostara koji doista žive u spornim gradskim područjima, priopćeno je iz HNS-a BiH.

HNS: SIP BiH je ukrao demokraciju svim Mostarkama i Mostarcima, tražimo ostavke

(www.jabuka.tv)


14 komentara

 • Ma ova drzava nije ni za k…ac.Covicu sam si pristao na ovakve izbore.Tko ti je kriv.Povuci se u mirovinu dosta si nas sjebao.Tebi vjerovati je propast.I kada se krstis ne vjerovati.Samo gledas svoju guzicu.

 • Nema vam od tog haira. U mene mi u ameriki, melanije mi moje, isto ne uvažavaju ni tekovine niti demokratična stremljenja u prvom redu. Mavo sam ja i onom biblijom, molili se i zagovarali zame i sva ona mnogo produhovljena pastorčad evangelizaciona, i sve sile, ali đaba. To je sve sotona i go antikrist koji ne sluša ni Boga ni Putina, oće vakcinu i nemoralnu i obeščašćenu i sve zlo i što je naopako. Posipaju sve ozgar žigove zvjeri chemtrailsovima i zrače sotonske frekvencije 6g, a ukinulo zajedničko lizanje kašičice i napalo na svetu liturgiju, zatvorilo vrata od crkvi. Nedaju pivat, stisnut se ni zagrlit ni ljucki kontakt. Metnilo brnjicu i braći i sestrama i izmislilo plandemiju a statistika 1% pa lažu mediji. Propast.

 • Čuj traži HNS.
  Koja prodaja magle, zašto to ne traži neka od stranaka Ito službeno, tada bi to bilo pravno utemeljeno. Ovako to traži udruga koja ne predstavlja nikoga zvanično. Ovo je mazanje očiju narodu: eto kao traži se nešto ali ništa službeno. Nije to slučajno jer je vođa dogovorio sve već prije s Bakirom, ali treba se kod naroda pokazat nezadovoljnim ali kroz fantomski HNS koji nije službeno ništa. Koja prodaja magle ljudi moji.

 • Kako bi bilo da malo popustite? Olabavite malo,brate mili. Šta više koji k…c huškate narod? Svi lopovi, jeli?
  Imate vi svoje lopove radi kojih vam nije izašlo nekoliko tisuća na izbore….i to je sva istina.

 • Sve da se ponve izbori što se tiče Hrvata izišlo bi ih još manje. HRS nigdje se ne oglašava da je bilo kakvih malverzacija. HNS koji u suštini postoji sam za sebe jedini kmeči valjda da pokuša uvjeriti narod da oni nisu od kriminala nikad bili.

  • Hrvata bi u slučaju ponovljenih izbora izašlo još više jer su sad vidjeli s kakvim susjedima imaju posla i na šta su sve spremni da zavladju Mostarom i prekrste ga u “Bosnu”.

   • “Bosna”, što je u Mostaru, se uglavnom glasala, i to – “hrvatski”. Hebe se njih, pomalo, za “Mostar je u Hercegovini” filozofiju. Interesira ih uglavnom radno mjesto i eventualno laskanje hrvatskim “stolnim” predznacima, baš kao i nekog prosječnog hercegovca, mostarca. Ogledan primjer je onaj kršćanski šegrt što sad “stoluje” više onog bunkera na izlazu iz kasabe.

 • Ovo je najbolji pokazatelj da s Bošnjačkim prevarantima netreba ni na ista vrata. leđa im nikad nesmiješ okrenut. Ušljiv je to narod.

 • E ne glasala vam ja opet, nema sanse. Ne znam stvarno kome je u interesu da se situacija ovako zamuti (😉)??? Meni djeluje kao jako dobro pripremljen scenario da se napravi takav bućkuriš, da se ne zna tko pije a tko plaća, da bi na kraju stanje ostalo i kao i prije izbora.
  Otkud sve one informacije o navodnim premijestanjima stanovnistva iz jedne gradske općine u drugu, otkud oni snimci sa biračkih mjesta u gluho doba noći prije izbora???
  Ovo je čista manipulacija stanovništvom, a što se krije iza svega…., saznat ćemo uskoro!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.