HKK Široki poziva navijače na play-off: Budite nam šesti igrač!

Nekako u tišini kao nikad do sada Široki Brijeg se priprema za obranu titule naslova prvaka Bosne i Hercegovine u košarci.
Nakon odlične ABA lige,trofeja u Kupu, dominacije u Ligi 6 Širokobriježanima je ostala samo jedna prepreka u osvajanju duple krune (da podsjetimo Široki WWin je uzeo i Kup Bosne i Hercegovine) a to je kao i lani Igokea iz Aleksandrovca. I u protivničkom taboru je slična situacija, spustili su loptu na zemlju i rekli da u Širokom nemaju što izgubiti a mogu puno dobiti. Vjerujemo da je Ivan Velić pripremio igrače za velike utakmice, vjerujemo da je u njima ostalo još snage za završni put ka tituli. Svi igrači su spremni i željni da se u Širokom ponovno slavi. Ostalo je još da Vi dragi naši navijači ponovno ispunite dvoranu na Pecari i budete nam 6 igrač kao i uvijek. Vidimo se!!! GSD PECARA, subota 12.05.2012. god. 19:30

HKK.Siroki.net

2 komentara

  • svim građanima sirokog brijega: UTAKMICU FINALA KUPA 16.05.2012 ĆE OSIGURAVATI SECTOR SECURITAS (ILI ALARMWEST ILI TI GA BIGA SECURITY) …. to je privatna vojska bakira izetbegovića… dolaze iz sarajeva na osiguranje i imaju naredbu da ne dopuštaju hrvatske zastave na stadionu i da će se vaditi na to da je to zbog reklama i da su to nacionalističe itd… vjerujte mi da će isprovocirati sukob… zato budite pametni i svi hrv.zastave ponesite sa sobom u inat islamabadu na miljacki!!!!! na vrijeme se oduprimo da nas ne zafrkavaju za vrijeme utakmice… savez organizira utakmicu i zato dovode ove iz sarajeva na osiguranje iste!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.