Hitna sjednica zbog Izetbegovićevih izjava bez kvoruma

Hitna sjednica Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine BiH, koja je zakazana sa samo jednom točkom Dnevnoga reda “Ratnohuškačke izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića u vezi s proizvodnjom naoružanja u tvrtkama namjenske industrije na teritoriju Federacije BiH”, ne može biti održana zbog nedostatka kvoruma.

Predsjedatelj Doma Mladen Bosić je nakon više od pola sata, koliko je odredio da bi se pokušao osigurati kvorum, kazao da konstatira da nema uvjeta za održavanje hitne sjednice zato što ne postoji kvorum za njezino održavanje.

Zadužujem parlamentarne službe da konstatiraju tko je došao od zastupnika i ovim završavam današnji poziv za sjednicu, kazao je Bosić.

Naime, Bosić je na zahtjev Kluba zastupnika SNSD-a, za danas sazvao hitnu sjednicu toga doma sa samo jednom točkom Dnevnog reda. Zastupnici iz Kluba SNSD-a predložili su da se ta točka zove „”Ratnohuškačke izjave člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića u vezi s proizvodnjom naoružanja u tvrtkama namjenske industrije na teritoriju Federacije BiH”.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.