Hit predstava Tarika Filipovića na zahtjev publike ponovno u Mostaru

Nakon mini turneje po BiH prošle godine, predstava Tarika Filipovića ‘Sex & glad/Doktor za one stvari’, na zahtjev publike ponovno je u Mostaru.

Pred mostarsku publiku stiže 3. svibnja u veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a ulaznice po cijeni 20 KM i 25 KM VIP od petka, 24. ožujka, su u pretprodaji na info pultu Mepas Malla- i preko kupikartu.ba.

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua.

„SEX & GLAD – Doktor za one stvari’” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode. Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama, u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshow-u, primarni zadatak opustiti publiku, educirati, zabaviti i nasmijati.

Predstava je multimedijalna i interaktivna. U formi kolažnog showa, nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom.

Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.