Hit komedija “Crnogorac u krevetu” ponovo u Mostaru

Nakon raspordane predstave u ožujku na scenu dvorane Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače opet dolazi najgledanija komedija “Crnogorac u krevetu”, u utorak 28.11., u 20.00 sati.

Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena “Crnogorac u krevetu”.
Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije.

Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 5500 posjetitelja u 11 raspordanih predstava u Splitu,1200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku…1000 posjetitelja u tri raspordane predstave u Dubrovniku…jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.

Veliki je i izuzetan interes za ovu hit komediju.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara:

“Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već 11 predstava ‘Crnogorac u krevetu’ i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju ‘urnebesnom komedijom’, a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…”

Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka, 20. studenoga na blagajni Kosače, u terminu od 13 do 20 sati, priopćeno je iz organizacije.

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.