Hit 90-ih: Japanci ponovno izdali Tamagotchi

Ukoliko prije dvadeset godina niste imali originalni Tamagotchi, sada imate šansu da ga kupite i brinete se o svom virtualnom ljubimcu. Japanska kompanija Bandai ponovno je objavila prvo izdanje popularne igračke u obliku jajeta, sa šest originalnih izdanja koja su generacijama devedesetih dobro poznata.

Bandai je ostao vjeran hardver dizajnu koji je prvi put objavio. Jedina razlika u odnosu na originalni je to što je novi Tamagotchi upola manji od originala.

Povratak nekada veoma popularne igrice pokrenuo je mnoga nostalgična sjećanja.

Originalni Tamagotchi pojavio se na japanskom tržištu 1996. godine, a godinu kasnije na europskom i američkom tržištu. Igricu u kojoj se brinete o virtualnom ljubimcu igralo je čak 76 milijuna ljudi.

Novi Tamagotchi trenutno je dostupan samo na japanskom tržištu, a moguće ga je kupiti i preko Amazona Japan za 13,55 dolara, prenosi Klix.ba.

Povratak nekada veoma popularne igrice pokrenuo je mnoga nostalgična sjećanja, a oni koji su već imali sreću da dobiju svoj Tamagotchi podijelili su svoje dojmove na društvenim mrežama.

たまごっちが今年で20周年という事で買いに来ました。 pic.twitter.com/BWI1NnYz64

“Dobio sam Tamagotchi! Manji je nego što sam mislio da će bit, ali hej… budi sjećanja. Došao sam kupiti ga odmah na 20. godišnjicu Tamagotchija”, napisao je jedan korisnik na Twitteru.

Dodao je kako su svi odmah rasprodani te da su ljudi sve nestrpljiviji.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.