Hindić-Bošnjaković u kolicima s gipsom na obje noge predana Tužiteljstvu HNŽ-a

Sunita Hindić-Bošnjaković predana je danas poslijepodne Tužiteljstvu HNŽ-a nakon što je jutros ispitana u mostarskoj policiji pod sumnjom da se može dovesti u vezu s ubojstvom hercegovačkog poduzetnika Nine Ivankovića (1964).

Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je povezana s ubojstvom Ivankovića jučer ujutro. Ona se sinoć predala policiji u mjestu Turbe kod Travnika, a jutros u 5 sati je prebačena u mostarsku policiju, piše Klix.ba.

Nakon kriminalističke obrade danas je predana Tužiteljstvu gdje će biti ispitana, a potom će biti poznati detalji za šta se točno sumnjiči.

Osumnjičena se očito ozlijedila dok je bila u bjegunstvu s obzirom da su joj obje noge u gipsu. Ipak, očito je imala pomagača, s obzirom da je nakon nemilog događaja na Buni do kraja dana stigla u Turbe kod Travnika.

Sunita Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu i rodom je iz Travnika. Neslužbeno se doznaje da je policiji kazala da je do ubojstva Ivankovića došlo slučajno.

Ipak, nekoliko sati nakon ubojstva koje se dogodilo u petak ujutro oko 7:15 sati, Hindić-Bošnjaković je bila nedostupna policijskim tijelom, a potom se predala.

Hindić-Bošnjaković prevezena u Mostar, danas se radi obdukcija nad tijelom Nine Ivankovića

(www.jabuka.tv)