Hezonja “raspalio” po svemu: Izgleda da su Prostranu, kao i meni, uzeli putovnicu

Hrvatski košarkaši su nakon poraza od Litve u Osijeku u nezavidnoj poziciji i Svjetsko prvenstvo im izmiče.

Izborniku Draženu Anzuloviću nije pomoglo ni to što je imao četiri NBA igrača, dok su Litavcima nedostajale dvije velike zvijezde, Sabonis i Valančiunas.

Situaciju je na svom službenom Facebook profilu prokomentirao i košarkaš New York Knicksa Mario Hezonja, koji nije nastupio za nacionalnu vrstu od Olimpijskih igrala 2016. godine. Prenosimo njegovo obraćanje u cijelosti.

Čitam malo gluposti ovdje... Smjena generacija, “nemamo” playmakera, tamo već Zlatka Dalića hoće smijenit, no dobro tradicionalni “naši” ispadi po internetu.. Te kvalifikacije tko god da ih je organizirao veze sa sportom nema, ali treba se jogunit i ratovati sa svima pa kakvo god natjecanje ispadne, kretenizam… Ne treba nama Amerikanac ni na 1, ni 5, ni 12, nego glasa i reda. Kao u Riju, nitko ni s kim, a svatko sa svakim. Što se tog vašeg “playmakera” tiče, u igri imamo tri igrača koji mogu sve s loptom i bez nje, i najmanje četiri izmjene koje pokrivaju više pozicija, jedinice su nam najbolje igrali od lopte jer se znalo tko gdje kreira višak, nakon Roka, Mavra, Bašić i Kapusta idealni, smireni s loptom i pogađaju na povratne, što fali ostalim mlađima? Ali je**ga, vama nitko ne valja. Ne znam zašto Toni Prostran ne bi bio pozvan, bit će mu uzeli putovnicu kao i meni haha! No dobro, lako je s**ti po ovome iz daljine, vi znate kako je to. Previše negativnosti i neznanja da bi ikakve komentare davali, pitajte prvo što vas zanima, stranica i je tu prvenstveno za vas… Sretno momci dalje, imate jednog navijača sigurno. Iznad svih! Hrvatska!, napisao je Hezonja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.