Hercegovke u Supertalentu ostavile žiri bez teksta

Nedjeljna epizoda Hrvatskog Supertalenta donijela je zgodne mišićave frajere, jake razbijače, opasne streličare, ali i djevojke anđeoskog glasa.
Darija i Ana Ramljak sestre su koje dolaze iz Međugorja i samouke su glazbenice.

Glazbom se bave oko pet godina, a kao i većina sestara dosta su različitog karaktera, no glazba je ono što ih povezuje, prenosi Dnevnik.hr.

Religija i duhovnost vrlo su važne u njihovim životima, a sukladno tome izvele su svoju obradu pjesme ”Milost”. Njihova istinska ljubav prema pjevanju sve je ostavila bez daha.

Kao i Sestre Ramljak, Matea Bošnjak nastupila je s točkom pjevanja uz instrumentalnu pratnju. Ova sedamnaestogodišnjakinja dolazi iz Viteza i izvela je pjesmu Bonnie Tyler ”I Need a Hero” uz klavirsku pratnju prijateljice Ane.

”Pjesma je stari hit, ljudi je poznaju. Izvorno je brza, ali moja je verzija sporija i drugačija od originala”, ispričala je Matea kojoj izvedba u Supertalentu nije prvi javni nastup.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • ma odličnooooooooooooooo ovo je najboljeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.