Hercegovina: Postani član Futsal Dinama!

Futsal Dinamo je klub koji pripada njegovim članovima i svatko od nas učlanjenjem u klub pomaže rad kluba. Klub je ”vlasništvo” svih članova, bez uvijanja i bez birokratskih/pravnih smicalica i trikova. Klub vode članovi i on je iznad svakog pojedinca. Onog trenutka kada navijač postane članom on postaje jedan od ”vlasnika” koji ima pravo odlučivati i kreirati razvoj kluba.

Članovi su temelj našeg kluba, garancija da će on opstati i u teškim vremenima te da će interes kluba biti iznad svega. Kao pojedinci, teško ćemo postići nešto, ali zajedno imamo veliku snagu mijenjati stvari. Sva financijska sredstva koja klub stekne će se samo i isključivo ulagati u razvoj kluba te njegovih sportskih selekcija. Svi podaci o poslovanju kluba će uvijek biti na dispoziciji svim njegovim članovima.

Naš Dinamo živjet će i dalje. Zbog nas, ali i onih koji dolaze iza nas, da se ne moraju sramiti i gledati u pod na spomen navijanja te odnosa prema klubu kojeg vole. Da bi im ostavili Dinamo kakvog zaslužuju trebamo svakog od vas koji to razumijete.

Učlanite se, radite za klub i živite s njim…

Učlaniti se možete:

Preko povjerenika za Hercegovinu:
Danijel Perić – 00385 99 70 54 064, [email protected]
Teo Topić – 063/942-119, [email protected]

Također, učlaniti se možete slanjem popunjenog zahtjeva za učlanjenje i potvrde o uplati na e-mail: [email protected].

Dinamo – to smo mi!

*Sponzorirani članak

21 komentar

 • Čista laž. U Hercegovini ima puno ljudi koji navijaju za Hajduk. Više ima dinamovaca to je činjenica, ali ne koliko se govori. To je otprilike 60:40 posto u korist Dinama. Zapadni dio zap. Hercegovine su hajdukovci. Poznajem od tamo puno ljudi. Puno više nego vi možete zamisliti. Isto kao što poznajem puno iz popova polja. Tamo je otprilike 55:45 omjer navijač u korist Dinama.

  • Što ti znaš što je u zapadnoj Hercegovini? Odnos je otprilike 80:20 za Dinamo, ali ipak najviše se navija za Široki. Hajduk je nikakav klub, ima nikakvu politiku. Ulica vodi klub,to je propast

 • Hajduk je trenutno u losem igračkom stanju, u financijskim problemima to i mala djeca znaju. Što se tiče publike oni su ok, osim par pojedinaca što rade gluposti. Evo Dinamo osvaja prvenstva. A gdje mu je publika?? Osim kada igra euro utakmice?? Ha? To nešto govori o ljudima koji vode klub. Kakvi su i kako ih gledatelji cijene. I koliko ih vole. Vidit ćemo što će biti kada odjebu iz Dinama i HNS oni koji ih sada vode. Pametnome sve jasno..

 • Ovo je lijepa stvar ko voli neka izvoli, podržavam nacin jedan clan jedan glas, tako da jedan covijek ne može jebati ostale kao sto je slucaj s GNK Dinamo, a za ovoga gore TOVRA (yugovica) koji bolje zna od nas koji zivimo ovdije ko za koga navija, dakle ovakao ja sam Dinamovac ali mi je na prvom mijestu Široki pa onda Dinamo logično klub iz rodjenoga grada, za tvoju informaciju omjer Dinamo Ajduk je 70% naprema 30% za Dinamo ,za ajduk navijaju redom samo bivsi Velezovci, i malo omladine, jer su bratski klubovi po petokraki i Drugu Titi, cijela bivsa yuga vam je pijevala, Tito partija Ajdukova armija,a narod ovdije zna ko je Tito bio sto je radio nasim fratrima, pa i SKRIPARIMA, po koji ma su nasi navijaci dobili ime, tako da svako ko je pošten prema sebi ce to priznati

 • Hajduk-Dinamo zato je osnovan ovaj klub Futsal Dinamo od strane Bad Blue Boysa kojima je dosta torture i uprave velikog Dinama. Svaki član Futsala ima pravo na glas i na odlučivanje o klubu. Napravili smo svoj Dinamo i na korak smo do titule u mnk ligi… Mene GNK ne zanima jer imamo svoj Dinamo pod upravom kakva nam se sviđa, Maksimir ostaje prazan dok je uprava takva! To i svaka ptica na grani zna, promjene u gnk dolaze tek promjenom a to dolazi uvođenjem 1član= 1glas!

 • Samo Široki! Kakav Futsal ili nefutsal?
  Široki već dugo nema aktivnih BBB u gradu, tako da sam siguran da će i ovaj projekt neslavno završiti. Jebo vas futsal i gnk!

 • Boca Y i ti nekome pametujes da nisi za hdz. Pa očito jesi. Jer koristiš njihov klasični govor. Tko god ne voli hdz odmah takv je jugoslaven itd. Nevjerojatno koliko ste zatupljeni neki od vas ili imate veliku korist od hdz to je očito. A što su oni u hdz sjebali HR Privredu i što vani idu raditi mladi to nema veze jeli. Nabijem na k. sdp i hdz zajedno. Zivio zivi zid. Žao mi je godina provedenih na čuki. Za koga smo ratovali? Za tajkune.. Oni su sigurni hdz glasači i ovi što imaju lažne mirovine.

 • Od mojih 20 prijatelja 15 ih navija za Hajduk toliko o tome tko u hercegovini ima vise navijaca,Dinamu futsal podrska a mamicevom kriminalnoj prciji sve najgore!

 • Cuj 80:20 omjer za Dinamo haha. Omjer u ex jugi je bio u korist Dinama, ali sada je to li-la u Hercegovini, a sta se tice samih navijaca, vise ih ide na Hajdukove utakmice, to je sigurno

Komentiraj: