Hercegovina mami turiste u Londonu

Uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju (JICA) hercegovačka turistička ponuda po prvi će put biti predstavljena na najprestižnijem svjetskom turističkom sajmu Word Trade Market London 2014.

Brojne hercegovačke turističke sadržaje kao i novitete predstavit će Udruga Turistički klaster Hercegovina, predstavnici turističkih zajednica triju županjja, HBŽ, ZHŽ, HNŽ, Turističke organizacije Trebinje, Zračne luke Mostar i Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu (REDAH).

Kao posebna zanimljivost, pored postojećih, bit će predstavljeni novi turistički proizvodi s namjerom privlačenja turista iz cijeloga svijeta kako bi obogatili svoj višednevni turistički boravak u Hercegovini.

Novi turistički projekti osmišljeni su kako bi privukli turiste različitih sklonosti, dobnih skupina i očekivanja. Između ostaloga, prezentirat će se upoznavanje krševtog krajolika Hercegovine kroz višednevne aktivnosti. Visoke mistične planine sa stoljetnim borovim šumama, netaknutom prirodom i kontrastima kakvi se rijetko gdje mogu pronaći.

Prezentirat će se i izvrsna ponuda vjerskog turizma kroz aktivni turizam u Međugorju. Hercegovina kao neotkriveni biser zapadnog Balkana, bit će predstavljena u sklopu sedmodnevne ponude otkrivanja. Program potpunog iskustva podrazumijeva višednevno gastronomsko istraživanje Hercegovine. U ovoj programu osobit naglasak bit će na kombinaciji tradicionalnog sa suvremenim stilom života.

Sportski turizam koji u poslijednje vrijeme postaje jednim od najpopularnijih oblika aktivnoga turizma neće biti izostavljen. Kroz projekt biciklističkih i planinarskih aktivnosti, Hercegovina će se promovirati kao najveći užitak i raj za aktivne turiste. Jadransko more i ljetne uživanje u suncu, moru, spa aranžmanima, mediteranskoj gastronomskoj ponudi sastavni su dio hercegovačke ponude.

Upravo zbog toga osmišljen je poseban program nazvan Jadranski odmor u Hercegovini. Vinska ponuda hercegovine zauzet će posebno mjesto u promociji te će se na taj način zaokružiti priča o nevjerojatnom, ali još uvijek neiskorištenom potencijalu Hercegovine.

bljesak.info

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.