Hercegovački poduzetnik darovao 100.000 KM za liječenje Ane Rite Puljić! – Jabuka.tv

Hercegovački poduzetnik darovao 100.000 KM za liječenje Ane Rite Puljić!

Hercegovci definitivno imaju veliko srce! Uz velik odziv i novac koji je prikupljenim humanitarnim koncertom za liječenje trogodišnje Ane Rite Puljić iz Stoca, donacije ne prestaju stizati.

Najnoviji primjer je dar jednoga hercegovačkoga poduzetnika koji je neformalnoj organizaciji “Širokobriješke mame – mame širokog srca” potvrdio da će njegova tvrtka za liječenje ove djevojčice uplatiti 100.000 KM.

“Dragi naši! Već par dana držimo ovu vijest u sebi, čak više i ne hodamo, mi lebdimo i u mislima već plešemo sa Ritom…”, napisale su na svojem Facebook profilu Širokobriješke mame, dodajući da je vlasnik tvrtke “čovjek iz naroda”.

“Nije bio problem doći do njega porukom. Otipkali, duboko udahnuli i ‘pritiskli’ send! Nakon par minuta se vraća poruku ‘Eej nemojte se ispričavat za činjenje dobrih djela nikada’. Taj čovjek sa druge strane tipkovnice je imao samo par osnovnih pitanja. Ni mi sami nismo vjerovali što čitamo. Djelatnici njegove firme, ti divni i zadovoljni ljudi, i obitelj, će donirati za našu Ana Ritu Puljić 100.000 KM”, objavile su Širokobriješke mame.

Vlasnik tvrtke tražio je anonimnost, ali su ga širokobriješke mame “izgnjavile” da pristane na objavu imena.

“Ovim putem se obitelj Ane Rite Puljić i ŠB mame žele od srca zahvaliti na donaciji obitelji NSoft i ostalim firmama u grupaciji”, navedeno je na stranici, uz dodataka: “Divni ljudi, hvala vam što postojite!”.

(www.jabuka.tv)


25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.