Hercegovački fanovi u panici požurili po ulaznice za koncert Doris Dragović u Mostaru

Vijest da je Doris Dragović prije nekoliko dana u potpunosti rasprodala zagrebačku Arenu odjeknula je među fanovima glazbene dive u Hercegovini koji su u panici pohrlili čim prije kupiti ulaznice za njen veliki koncert u Mostaru 18.8. na Kantarevcu.

Doris je zagrebački koncert rasprodala čak četiri mjeseca prije termina koncerta 25.11., a za njen mostarski spektakl ulaznice nestaju velikom brzinom.

Potvrdili su nam to i iz agencije Inter Connect Mostar koja organizira predstojeći koncert na Kantarevcu i naglasili da možemo očekivati da će ulaznice za Kantarevac uskoro biti rasprodane. A to je zaista najbolji pokazatelj koliko publika u Hercegovini voli Doris i njezine bezvremenske hitove.

„Malo mi za sriću triba“, „Željo moja“, „Neću propast ja“, „Zemlja i stina“, „Ti“, „Marija Magdalena“, „Jedini“…..čini se da listi hitova Doris Dragović koje svi volimo nema kraja, a predstojeći, do sada najveći koncert Doris Dragović u Bosni i Hercegovini nipošto ne treba propustiti!

Ulaznice za koncertni spektakl Doris Dragović u Mostaru 18.8. u pretprodaji se mogu kupiti online u sustavu Entrio.ba, na info pultu Mepas Malla i odnedavno na blagajni Kosače.

(www.jabuka.tv | Foto: Dino Ninković)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.