Hercegovac Danijel Boto u novom showu RTL-a “Zvijezde”

Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se za novi glazbeni show Zvijezde kako bi pred članovima žirija, redom iznimno cijenjenih profesionalaca u glazbenoj industriji, pokazala što znaju i umiju svojim glasom.

Jedan od prijavljenih je i čapljinski pjevač i zabavljač Danijel Boto, koji je svojim nastupima stekao epitet odličnog klupskog zabavljača, na čije se nastupe obavezno dolazi.

Najvažniju ulogu u novom glazbenom showu ima peteročlani žiri. Tony Cetinski, Massimo, Goran Lisica Fox, Remi i Maja Bajamić imaju veliku zadaću: pronaći pjevačku zvijezdu među talentiranim mnoštvom natjecatelja u dobi od 16 i 35 godina, prenosi Bljesak.info.

Danijel se zoveeeem stojim ispred vaaas 😀 Tagaj glazbene "nade"! 😀

Posted by Dnevna doza Ljubav je na selu on Thursday, 4 May 2017

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.

Kroz cijelo glazbeno putovanje kandidate će voditi Antonija Blaće, jedno od najomiljenijih lica malih ekrana kojoj je glazba velika strast.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.