Helem Nejse poručuje “Gluten Tag”: Treći studijski album sarajevskih hip-hop giganta – Jabuka.tv

Helem Nejse poručuje “Gluten Tag”: Treći studijski album sarajevskih hip-hop giganta

Treći studijski album sarajevskih hip-hop giganta Helem Nejse ugledao je svjetlo dana kao savršena glazbena podloga za nadolazeće dane koje ćete morati provesti u toplini vlastitog doma.

Album Gluten Tag najavljen je prije samo nekoliko tjedana pjesmama More Than Weed i Maza koje već sada broje stotine tisuća pregleda na YouTubeu.

U ova krizna vremena album Gluten Tag donosi mnoštvo pozitive i odličnih fora kakve vam mogu prirediti samo momci iz grupe Helem Nejse koji poručuju:

Zbog pandemije koronavirusa, savjetovano nam je da ostanemo kući kako bismo spriječili dalje širenje virusa i konačno, zajedničkim snagama, napravimo nešto jako dobro za našu planetu. Nije nam drago što se izlazak albuma nesretno poklopio s pandemijom korona virusa, ali ako ništa, raduje nas činjenica što će album Gluten Tag barem djelomično popraviti raspoloženje ljudima koji su u samoizolaciji.

Na albumu se nalazi osam pjesama, otvara ga pjesma Lagana zadava, a zaključuje Stručni štab. Od gostiju tu su velika imena regionalne glazbene scene. Božo Vrećo gostuje u pjesmi Kule i gradovi, a Dino Šaran, frontmen Letu štuka, i poznati scenarist i pjesnik Abdulah Sidran u pjesmi Leglo. Likovno oblikovanje potpisuje sarajevska agencija Ideologija.

15.03.na svim digitalnim platformama uključujući i youtube 🤩 #glutentag against #coronavirus

Posted by Helem nejse on Friday, 13 March 2020

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.