HDZ poručio Kordiću: Preispitati odluku o radnoj nedjelji trgovine Bingo

Klub vijećnika HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara traži od gradonačelnika Marija Kordića da preispita odluku Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara kojom se trgovačkom lancu “Bingo” na lokaciji Vrapčići daje odobrenje za rad nedjeljom.

Prema našim saznanjima Služba za inspekcijske poslove je navedeno odobrenje izdala suprotno odredbama Odluke o radnom vremenu objekata u kojima pravne i fizičke osobe obavljaju svoju djelatnost na području Grada Mostar jer je zahtjev za odobrenje za rad nedjeljom podnesen izvan roka utvrđenog člankom 5. stavak 5. Odluke.

“5) Zahtjev za izdavanje odobrenja za rad iz stavka (3) i (4) ovog članka podnosi se u roku od trideset (30) dana od dana stupanja na snagu ove Odluke putem nadležne službe Grada i isti se ne može mijenjati sljedećih šest mjeseci.”

Od gradonačelnika Grada Mostara tražimo utvrđivanje činjenica vezanih za ovaj propust, poništavanje navedenog Rješenja za rad nedjeljom, kao i utvrđivanje odgovornosti za kršenje odluke Gradskog vijeća, prekoračenje ovlaštenja i zloupotrebu položaja djelatnika Službe za inspekcijske poslove, navode u priopćenju.

Bingov hipermarket u Mostaru će raditi nedjeljom, drugi dan izabran kao neradni

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • Ili.svi ili nitko.Bgm ako oni budu radili ajde stisnite prdu pa meni zabranite.Nema tog inspektora koji ce mi napisat prekršajni nalog.Vidi bgt.politike .Nabijem vas sve na k…

  • Pa mogao si i ti i Mepas i bilo tko u ovoj bransi zatraziti da ti je neradni neki drugi dan, a radni nedjelja. Drugo pitanje je sad je li to Bingo napravio unutar zakonskog roka, ali imaju puno pravo izabrati po zakonu da li ce bas nedjelja biti taj neradni dan.

 • Svi ili nitko. Izuzetaka ne smije biti. HDZ igra dvolični igru. Sa SDA sve dogovore iza 4 zida kad je lova u pitanju sada tko fol oni Kordicu savjetuju sta da radi. A cij je Kordic igrac, projekat. Tko to vlada u Mostaru HDZ i SDA ili netko treci. Stoko lopovska…!

 • Kakva glupost je uopce ta neradna nedjelja, nije mi jasno kako takva budalastina nije pala na Ustavnom sudu. Zar je nedjelja bitna samo ljudima koji rade u trgovini?
  Pa nek HDZ smradovi budu dosljedni pa nedjeljom ne sjedaju na terase kafica, i konobarima je nedjelja. Nek ne toce gorivo, valjda je i ljudima na benzinskoj nedjelja.
  Prodavanje magle i donosenje glupih zakona, a ljudi puse tu pricu kao da je nesto bitno.

 • Evo kako smo pravedni svoju volju namecemo silom drugom u bosnjaka je nedilja radni dan a oni petkom slave glumite hrvatine samo kad je slavit i neradit nek radi tkome se radi ali samo da radnike plate dobro trzni centri rade svud u svijetu kako da opstanu drugacije

 • Ovo malo da poprave imidž dragom vođi nakon “dezinformacije” da bi Kordić bolji kandidat za predsjednika bio, malo da pokažu who is the Boss

 • ako je praznik zašto pojedinci rade, neka hdz preispita svoje odluke i svoje ponašanje, bingo radi nediljom pa da, a neće možda petkom, ko zna…nije mi jasno zašto oko toga tolika halabuka,

 • Koji jad i kurvarluk od gradske uprave?Je li donesen zakon..Neradna nedjelja i tocka!To vrijedi i za Antu..Muju..Jovana..i o cemu i zasto vise raspravljati?A ne ovako..nedjelja kao neradna..ali eto opet kao moze neki drugi dan u tjedu!Tko to koga guzi?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.