HDZ BiH: Izbore pripremiti kao da će se Izborni zakon promijeniti

Na u petak održanoj 25. sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji te funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti na svim administrativnim razinama u BiH.

Predsjedništvo je i na danas održanoj sjednici potvrdilo raniji stav da legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda nema alternative, načelo se mora ispoštovati u cjelini na svim administrativnim razinama vlasti.

Procjena je da izbore treba imati pripremljene kao da će se Izborni zakon promijeniti, iako je ostalo još malo vremena.

Predsjedništvo HDZ-a BiH, prepoznavši vrijeme ispred sebe, otvorilo je i mnoge druge aktualne teme, s naglaskom na izbore i pripremu izbornih aktivnosti po svim fazama.

Predsjednica Izvršnoga izbornoga stožera i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto prezentirala je aktivnosti Izvršnoga izbornoga stožera, gdje su analizirane dosadašnje aktivnosti.

Iskazano je opredjeljenje da se sve aktivnosti obavljaju odgovornije, sve aktivnosti uskladiti programu, temama i ciljevima kampanje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Ovo je ona parola iz bivše Juge,spremajmo se tko da će rat sutra i radimo kao da ga nikada neće biti….Tako i ovi naši petljanci,njima dobro pa pomalo ,,naprđuju,,..A budala vidi da dogovora nema sa bošnjacima i da ga neće ni biti…Zašto bi oni nešto dali nekome,djelili a to već odavno uzeli,dobili za sebe uz pomoć MZ-ce i domaćih juda…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.