HDZ 1990: Vidimo se 16. svibnja na misi u Katedrali u Sarajevu – Jabuka.tv

HDZ 1990: Vidimo se 16. svibnja na misi u Katedrali u Sarajevu

HDZ 1990 izdao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Neprihvatljiv, neodgovoran i pokvaren pritisak na Katoličku crkvu i kardinala Puljića zbog organiziranja svete mise u katoličkom objektu – Katedrali u Sarajevu za nevino poginule žrtve hrvatskog naroda na Blajburškom polju i na mnogim drugim stratištima Sloveniji, Austriji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Je li nam to pokušavate zabraniti i da se molimo za duše naših pokojnika nevino stradalih po završetku II. svjetskog rata?

Vidimo se 16.svibnja na misi u Katedrali u Sarajevu!, navodi se u priopćenju koje potpisuje Ilija Cvitanović.

Tomašević za portal Jabuka.tv: To što sebe netko naziva antifašistom ne daje mu pravo da čini zlo

(www.jabuka.tv)


25 komentara

 • Ni misa u katedrali u Sarajevu ne može te oprati ti si pokazao da si interes čija s kim si ušao u pakt a što se tiče mise mi se molimo za svoje pokojne u svojoj katedrali u Sarajevu i nas ne zanimaju nikakvi fašisti ni antifašisti

 • Bravo Ilija nek se neko od političara javi, glasno izjasni, i podrži jadne biskupe, kardinale i svečenike koji su žrtva napada. Lako je bit Hrvat u Hercegovini i tu proslavljat Herceg-Bosnu po lokalnim salama i restoranima.

 • Hahahaha ajde boga ti ne serite vise, jebo vam Bleiburg i Jasenovac i ostali sve lopovsko. BOLI ME KURAC, udjite u 2020. godinu vi sarajevski i hdzovski krkani i fasisti!

 • Bravo Ilija tako je pa nece se Covic javit. Nisi isao u platformu kao hsp i lijanovic i pogazis izbornu volju hrvata. Treba netko jasno i glasno rec dosta!

 • Bravo Ilija, podržavao si glasno i jasno biskupa Komaricu kad je trpio napade od Dodika i sad u ovoj situaciji zauzimaš jasan stav… dosta vise tih partizana i njihovih potomaka!

  • O čemu pričaš i o kakvoj izdaji, nikad 90-ka nije prodala ni svoje članstvo a ni svoje birače …dokaz odbijanja alijanse i platforme… uvijek uz narod i uz svoje vjerske učitelje …Apsolutna podrška predsjedniku Cvitanovicu!!!

 • Moj dedo Nikola vratio se iz Slovenije pješke.. pola godine ga skrivali i nosili mu hranu baba pokojna nije smjela rec nikome da je dosao.. jeo juhu pola godine toliko izgladnio bio.. nisu mu smjeli ništa drugo dat.. pobjegli kod neke šume pričao je on i još dvojica.. kaže dobro se sjećam gdje je ta kolona prolazila drveće bez kore ostajalo koliko su bili gladni.. i sad da zabrane misu komunjare.. ma nema sanse..

 • Ilija svaka ti cast.. a ovaj jazavac to ti prijeti iz njemačke znaš kad će on doc ovamo.. nikada.
  Pas koji laje ne ujeda pogotovo turski.

 • Sramota klliko mržnje u vama kamenjarci, razmit će vam se o glavu, a živite od Sarajeva i trgovine sa Bošnjacima! Ima liniko razuman pa musa je zabranjena u Austriji! Šta hoćete, belaj neki tražite????

 • Moj pok.Stric je priživio blajburg i sve nam priča štaje bilo.Zato svi koji neznadu i njihov niko nije bio i točno im ispriča nek šute.I još jedna istinita kojami toliko puta pada na pamet od moje pok.prijateljice koja se rodila i živila na prostorima sada RS i ovamo se udala pamije jedne prilike rekla ovako.LAKO TEBI BIT HRVAT U ŠIROKOM A TEŠKOJE BIT HRVAT U NAS GORI.I VI NEZNATE ŠTAJE PROGON HRVATA KAO MI.I toje činjenica i stvarnost bila i ostala i ostace daceje i nasi praunici upantit .ZATO I Ilija i svi prestavnici trebate dic glas za ove torture nad Katolickom crkvim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.