HDZ 1990: Protiv stranke se vodi specijalni rat

HDZ 1990 je u Mostaru održao 24. redovitu sjednicu Predsjedništva, na kojoj je analizirana ukupna politička situacija te na kojoj se raspravljalo o konstituiranju zakonodavne vlasti na svim razinama.

Predsjednici županijiskih odbora su podnijeli izvješće Predsjedništvu stranke o tijeku formiranja zakonodavnih tijela svih razina, te upoznali Predsjedništvo o stanju na terenu. Predsjedništvo HDZ-a 1990 je konstatiralo je kako slučaj političke korupcije i rata specijalnim metodama, koji se u kontinuitetu vodi protiv ove stranke, ne može dovesti u pitanje temeljnu ideju HDZ-a 1990.

“HDZ 1990 je povijesna ideja koja je snažnija od svih individualnih interesa. Ona je prepoznata i prihvaćena“, zaključak je Predsjedništva stranke. Dokaz tomu je kontinuitet dosljednosti, koji je manifestirtan u krucijalnim trenucima; od odnosa prema Travanjskom paketu 2006., preko neprihvaćanja sudjelovanja u nelegitimnim vladama 2010. godine, pa sve do danas, od strane HDZ-a 1990 u svojstvu zaštite nacionalnih i državotvornih interesa.

“HDZ 1990, kao hrvatska stranka, bosanskohercegovačke odgovornosti, europskog profila nastavlja svoj put borbe za europsku, pravednu i ravnopravnu Bosnu i Hercegovinu“, zaključak je Predsjedništva HDZ-a 1990. Zakazana je sjednica Središnjeg odbora HDZ-a 1990, kako bi se najviše stranačko tijelo između dva sabora očitovalo o ukupnoj političkom i programskom profilu, kao i o implementiranju odluka donesenih na posljednjoj sjednici ovoga tijela.

Nakon sjednice Predsjedništva upriličen je domjenak, na kojem je predsjednik HDZ-a 1990 povodom Božića uputio čestitku katoličkom puku, te sretnu nadolazeću 2015. godinu narodima i građanima naše zemlje, priopćeno je iz HDZ-a 1990.

(Fena)2 komentara

  • Vi ste taj rat poveli glupo se nadajući kako će vas muslimanski glasovi izabrati. Tako je i jerko mislio pa vidite gdje je sad. Tko vas je savjetovao , glupo vas savjetovao. Da niste tražili muslimanske glasove ostali bi druga stranka a ovako je vaše predsjedništvo zbog pohlepe uništilo i jude koji su istinski bili za hrvatske ljude .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.