HCK Široki osvojio tri zlatne medalje na Međunarodnom turniru u Sarajevu

U Domu Mladih u Skenderiji u sklopu Sarajevo dance festivala ovaj vikend održava se Međunarodni turnir u cheerleadingu, hip hopu, sportskom plesu i show dance.

Sarajevo dance festival održava se već tradicionalno 6 godinu za redom, ali ove godine uz suglasnost Ministarstva Civilnih poslova Bosne i Hercegovine uz festival organiziran je Međunarodni turnir, a upravo zbog velikog broja prijavljenih turnir traje 2 dana, a prvog dana turnira nastupili su i članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki.

Hrvatski cheerleading klub Široki nastupio je s kadetskim group stuntom, seniorskim group stuntom te u obje discipline su osvojili zlato. Trećim zlatom se na kraju okitila i Nikolina Čolak u seniorskoj solo izvedbi, a upravo ona je dobila i posebnu čast od organizatora da se obrati sa nekoliko riječi svim sudionicima Međunarodnog turnira.

U Sarajevu su nas predivno dočekali kako ispred organizacije tako i od publike koja nam je svaki nastup nagradila velikim pljeskom. Predivno je bilo, djeca su zadovoljna i definitivno želimo doći opet i nadam se sa svim našim članovima idući put. Ja sam odmah nakon nastupa seniorske ekipe pozvana od strane zapisničkog stola da se obratim publici sa nekoliko riječi, malo neplanski, ali bila mi je velika čast i hvala organizatorima na toj gesti. Upoznali smo puno novih ljudi s kojima planiramo suradnju u budućnosti, kazala je Čolak, navodi se u priopćenju HCK Široki.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.