HBO snima Harry Potter seriju koja će imati 7 sezona

Fanovi najpoznatijeg svjetskog čarobnjaka dobro znaju kako su glasine o snimanju TV serije o Harryju Potteru već nekoliko puta kružile u filmskom svijetu.

Nažalost, zbog brojnih kontroverzi autorice J.K. Rowling koje se tiču njezinih političkih i društvenih stavova, filmske kuće nailazile su na nevjerojatne napade javnosti, a koje su umalo dovele do potpunog bojkota video igre “Hogwarts Legacy”.

No, čini se da poznati streamer HBO ne mari previše za osobne stavove autorice koji ionako nemaju veze s bezvremenskom pričom o Harryju Potteru koju, sigurni smo, javnost nikada neće bojkotirati. Naime, originalna priča o našem slavnom čarobnjaku uskoro će postati TV serija.

Ovu sjajnu vijest jučer je potvrdio Bloomberg, a otkrio je i kako planiraju “izbaciti” sedam sezona, točnije jednu knjigu po sezoni. Za razliku od franšize “Fantastične zvijeri”, predložena TV serija “Harry Potter” adaptirala bi priču koju su Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint već odigrali na velikom platnu od 2001. do 2011. Iako još uvijek nije poznato hoće li se spomenuta, dobro poznata lica pojaviti u budućoj seriji, moramo priznati da bi bilo zaista sjajno ponovno vidjeti omiljenu postavu na okupu, u dobro poznatoj atmosferi.

Kada ćemo gledati prvu sezonu?

Iako je jasno kako javnost ne krije oduševljenje ovom filmskom viješću, Bloomberg ni HBO Max nisu otkrili detalje o datumima. Kako otkriva TV line, pregovori su još uvijek u tijeku, a već sljedeću srijedu održava se press događaj streamera koji je već nekoliko puta iskoristio priliku kako bi upravo na pressici najavio dugo očekivano naslove. Više informacija stiže uskoro, piše Fashion.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.