Hari Vukas novi trener HŠK Zrinjski | Jabuka.tv

Hari Vukas novi trener HŠK Zrinjski

Uprava HŠK Zrinjski izabrala je nasljednika Blaža Sliškovića.

Riječ je o Splićaninu Hariju Vukasu (46).

Vukas je bogatu igračku karijeru započeo u Hajduku za koji je igrao od 1990. do 1995. godine. Još je nosio i dres Primorca, Zadra, Zagreba, Charleroia i Domžala, a posebno je u sjećanju ostala njegova Segesta s kojom je došao do finala Intertoto kupa.

Trenersku karijeru Vukas je počeo graditi u hrvatskim niželigašima NK Dugopolje, NK Zagora i HNK Dinara, zatim je nekoliko godina radio u Školi nogometa HNK Hajduk Split, a u sezoni 2014./2015. bio je i glavni trener prve momčadi splitskog kluba.

U Hajduku je radio i kao pomoćnik Igoru Tudoru, upravo su oni Hajduku donijeli zadnji trofej – Kup 2013. godine. Imao je 2015. godine i samostalnu epizodu u vođenju Hajduka, a kasnije je s Tudorom bio i u Karabüksporu i Galatasarayu.

Iako su se posljednjih dana kao glavni kandidati slovili Goran Slabić, Mato Neretljak, Mladen Žižović, Ante Šimundža i Damir Burić, Vukasovo ime je među posljednjim isplivalo na popisu kandidata a uprava Plemića je odlučila da je to trenutno najbolje rješenje za klupu šesterostrukog prvaka BiH.

Vukas: Zrinjski je top klub za bh. prilike, svjestan sam svoje odgovornosti

Službeno predstavljanje novog trenera uslijedit će uskoro u prostorijama HŠK Zrinjski.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Još jedan u nizu bezveznjaka proizvedenih na Poljudu. Svi pokušavaju “biti Tomislav Ivić”, ne shvaćaju da je Ivić jedan i jedini.

Komentiraj: