HANDY & CO d.o.o. Čapljina predstavio novi Samsung Galaxy S4

U subotu 04. svibnja 2013.god. u mostarskom Cocktail & Lounge bar “Black Pearl”, Handy & CO d.o.o Čapljina upriličio je prvo predstavljanje u BiH najboljeg pametnog telefona današnjice – Samsung Galaxy S4.

Već na prvi pogled je očita elegancija, profinjenost i moderan izgled novog Samsung Galaxy-a, pa je i njegova promocija morala biti upravo takva.

Video zid, tri vrhunska DJ-a, ukusni zalogaji za sve goste, te kao vrhunac, plesačice na krovu Hummer limuzine duge 15 metara, na trenutak su nas podsjetili na svjetske promocije koje gledamo na raznim TV postajama poput MTV-a ili Fashion TV-a. Cijeli događaj, znatno drugačiji od klasičnih promocija koje imamo priliku gledati gotovo svaki vikend, vodila je Mia Martina Barbarić, a u prelijepoj ljetnoj bašti bara “Black Pearl” mogli smo vidjeti goste iz cijele Hercegovine.

Kao “šećer na kraju”, točno u ponoć, najsretniji gost je te večeri kući otišao bogatiji za novi Samsung Galaxy S4, koji Handy & CO već ima u svojoj ponudi, te se može nabaviti i na BiH tržištu.

s40 s42 s88 s98 s40 s44 s7

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.