Hana Hadžiavdagić odbrusila otrovnoj pratiteljici: “Žena bez djeteta je smeće?”

Na Instagramu Hane Hadžiavdagić Tabaković osvanuo je otrovan komentar jedne njezine pratiteljice o tome zašto Hana nema djecu.

Dosadna si više… De se malo smiri i osnuj familiju… Dosta te više po Instagramu, napisala je nepoznata pratiteljica, a Hana nije ostala dužna.

Jel moguće da jedna žena može biti ovako zločesta i imati ovakav komentar? Što znači osnuj porodicu? Muža imam već deset godina… Aludirate na djecu možda? Strašno!, odgovorila joj je Hana, a zatim prepisku objavila na Instagram Storyju.

Divna neka dama… Puna ljubavi i razumijevanja… I opet ta tema djece… Što je žena bez djeteta? Smeće? U kakvom svijetu mi živimo?, napisala je Hana nakon svega.

Komentar je zatim obrisan, a Hana se još jednom obratila pratiteljici. Pa kad si faca ne briši što kažeš nego stani iza svojih riječi kao što to ja uvijek činim, poručila je Hana.

Lijepo sam više puta upozorila da me se ne proziva/ispituje vezano za djecu, temu koja se nikoga ne treba ticati pa ni moju rođenu majku, zaključila je.

Ostali pratitelji stali su u obranu bosanskohercegovačke voditeljice i influencerice te joj slali poruke podrške u komentarima, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.