Halid Bešlić: Ne idem u Njemačku, ne znam tko je dao tu izjavu

Posljednjih dana u domaćim i regionalnim medijima odjeknula je vijest da legendarni pjevač Halid Bešlić napušta Bosnu i Hercegovinu i seli u Njemačku.

No, ta informacija nije istinita.

Unuci i vrtić

Bešlić je za Dnevni avaz objasnio o čemu se radi, a posebno je naglasio da mu nije jasno kako je došlo do takvih napisa.

Ne znam uopće tko je dao tu izjavu. Nisam ja to nikad dao. Nije istina da odlazim. Moj sin Dino, snaha Mahira i njihova djeca Lamija i Belmin-Kan idu u Njemačku. Ja ću biti tamo-vamo, kao i do sada. A sada posebno, s obzirom na to da je snaha dobila posao i da će djeca još malo krenuti u vrtić, rekao je Bešlić za Avaz.

Bešlić je dodao da ne zna pozadinu priče. Istaknuo je da je istina da će često ići u Njemačku, ali da ne napušta BiH.

Ja ne idem, supruga i ja smo tu gdje jesmo. Dino ima njemačke papire i već je gore. Ništa drugo u toj priči nema, objasnio je legendarni pjevač.

Bešlićev odlazak u mirovinu u ranijim medijskim napisima naveden je kao jedan od glavnih razloga zbog kojih napušta BiH.

Sada stječem pravo na mirovinu, i ovdje u Bosni i Hercegovini i u Njemačkoj. I dalje ću pjevati. Ali, mirovina je mirovina. U Njemačku ću ići više zbog djece, da budem s njima, a bit ću više u Sarajevu, izjavio je Bešlić dodajući da se ne raduje mirovini jer je navikao na pristojnija primanja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.