GUMA M isporučila flotu Dacia vozila kompaniji Podravka BiH

Uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila, kompanija GUMA M, isporučila je novu flotu vozila. Ovoga puta, sve prednosti Dacia vozila prepoznala je vodeća prehrambena kompanija na našim prostorima, Podravka BiH.

Očigledno je da Podravka BiH svoj poslovni sustav temelji na vrhunskoj profesionalnosti i suradnji isključivo sa provjerenim i dokazanim partnerima koji mogu apsolutno odgovoriti visokim zahtjevima profesionalnog poslovanja.

Kao takvi svoje dugogodišnje povjerenje stekli su u kompaniji GUMA M d.o.o. zastupniku za modele Renault, Nissan i Dacia koja je na BiH tržištu posluje preko 25 godina.

Izbor kao i prednost za razliku od ostalih kompanija, koja ih izdvaja, jeste ta što pored ponude vozila za fizička i pravna lica svojim kupcima nudi iznimno dobru razvijenu servisnu mrežu diljem BiH.

Također pored servisnog dijela glase kao jedan od najvećih centara guma za sva vrsta vozila, gdje u svojoj velikoj ponudi nude gume za sve vrste vozila, svjetskih brendova kao što su Michelin, Uniroyal, Matador, Sava, Bridgestone, Petlas te brojne druge.

Kada pogledate kompletnu sliku, za svaku kompaniju to je win-win situacija ukoliko želite sve na jednom mjestu. Iako iz kompanije GUMA M uvijek ističu kako im je na prvom mjestu upravo zajednički interes s kupcem koji je jedan od najbitnijih faktora iz kojeg proizlazi dugoročna suradnja, a pogotovo između ove dvije kompanije.

Podravkina dugoročna strategija odgovornog i održivog poslovanja nastavlja se zamjenom vozila koja su značajno troškovno povoljnija i ekolološki prihvatljivija. Dodatno motivirani uspjehom nove kategorije u asortimanu Podravka Fini Mini noodles u Bosni i Hercegovini, a koji će biti brending na zamjenskim vozilima, željeli smo uspostaviti nove dobre prakse odgovornosti i održivosti uvođenjem ekološki prihvatljivih vozila koja koriste autoplin. Višegodišnja odlična suradnja sa kompanijom GUMA M, koja se odlikuje pouzdanošću i kvalitetom vozila, servisa i potpore, omogućila nam je brzo i učinkovito realiziranje nabavke Dacia automobila koja odgovaraju našim zahtjevima i potrebama našeg tima na terenu. Široka servisna mreža, zamjenska vozila na raspolaganju, kad je to potrebno, produženi intervali održavanja na dvije godine i 30 tisuća km te druge pogodnosti su ono što izdvaja kompaniju GUMA M kao naše izuzetne partnere. Sretni smo što smo zajedno realizirali ovaj projekt te vjerujemo da će ova flota vozila Podravke dodatno osnažiti projekt Fini Mini noodles, ali i sve druge Podravkine brendove i proizvode, kazao je Igor Manjić, direktor Podravke BiH.

Dacia Stepway kao izbor broj 1 naših kupaca, opravdano je omiljen i među poslovnim partnerima, koji kupnjom dobivaju vrhunsko višenamjensko vozilo. Stepway uz prosječnu potrošnju od tek 7,5 (LPG) koji je skoro uvijek duplo povoljniji od benzina, te fiksnom cijenom održavanja za vrijeme garancije čini pun pogodak u svakom voznom parku ili u svakom dvorištu. Dacia Stepway je najprodavanije auto u Europi i jedan od najprodavanijih modela u BiH. Pazeći na ekonomičnost, niske troškove održavanja i razgranatost servisne mreže u Bosni i Hercegovini DACIA STEPWAY jednostavno nema konkurencije.

Podravka zauzima jedno od najznačajnijih mjesta u gospodarstvu BiH i to je jasan pokazatelj da potrošači prepoznaju kompaniju kao domaću i svoju, te ostaju vjerni njezinim proizvodima svih ovih godina.

Svoju vezu s korisnicima proizvoda, Podravka brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte kakav je i ovaj –  zamjena štedljive i ekološki osnažene flote vozila za potrebe Fini Mini Noodles projekta, s pogonom na auto plin.

Automobili koji koriste autoplin kao gorivo emitiraju 80 posto manje dušikovih oksida (NO) od vozila koja za pogon koriste dizel.

Emisija štetnih čestica, prljavštine i čađi gotovo je nepostojeća i vozila koja koriste autoplin ispuštaju još manje ispušnih plinova kada su njihovi motori hladni, a što je posebno važno za urbana područja Sarajeva i drugih velikih gradova, gdje vozila rade kraće te prelaze manje udaljenosti što osjetno smanjuje zagađenje okoliša.

Dva do tri auta na plin zagađuju kao jedan benzinac. Plin je odlična alternativa za one kojima je stalo do okoliša, štedljivih i održivih rješenja za mobilne timove, kakav je upravo Podravkin u Bosni i Hercegovini.

*Sponzorirani članak