Gudeljević i Radman: Promjena Izbornog zakona glavni uvjet za stvaranje BiH kao funkcionalne i stabilne države

Ministrica civilnih poslova BiH Ankica Gudeljević u okviru službene posjete Hrvatskoj održala je sastanak s ministrom vanjskih i europskih poslova Gordanom Grlić Radmanom povodom donacije cjepiva protiv COVID-19 Bosni i Hercegovini.

Tijekom susreta razgovarano je o naporima koje dvije države ulažu u borbi protiv pandemije COVID-19, kao i nužnosti koordinacije mjera u tome.

Tom prigodom ministrica Gudeljević je sugovornika upoznala o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te procesu imunizacije stanovništva.

Sugovornici su razmijenili mišljenja o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini te zaključili kako je promjena Izbornog zakona glavni uvjet za stvaranje političkog ozračja koje vodi ka ostvarivanju BiH kao funkcionalne, stabilne i prosperitetne države triju konstitutivnih naroda i svih njenih građana.

Jedna od tema razgovora bila je i omogućavanje lakšeg prelaska državnih granica, a što je neupitno u interesu svih državljana susjednih i prijateljskih država, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.