GRUM: Foto radionica – digitalna fotografija

Grudska udruga mladih organizira trodnevnu foto radionicu u prostorijama O.Š. Ruđer Bošković Grude, a koja će se održati 7.8. i 9. kolovoza 2012. Voditelj foto radionice je Svetislav Cvetković, akademski slikar i asistent na ALU u Širokom Brijegu, koji se zadnjih nekoliko godina intenzivno bavi digitalnom fotografijom za koje je osvajao brojne nagrade.

Trodnevna interaktivna radionica za cilj ima nekonvencionalnim pristupom približiti pojam digitalne fotografije svima zainteresiranima bez obzira na stupanj poznavanja iste. Uz obilje informacija i zanimljivih izlaganja na temu digitalne fotografije, pokušat će se objasniti njena sve veća popularnost i svakodnevna primjena koju je omogućilo digitalno doba. Foto radionica će biti podijeljena na predavanja i praktični dio, a sudionicima će biti omogućeno aktivno sudjelovanje u svakom segmentu foto radionice.  Radionica će trajati tri dana po četiri školska sata uz male pauze.

Napominjemo kako je broj mjesta za foto radionicu ograničen, a prijave se primaju putem e-maila udruge [email protected]com, te facebook profila udruge do ponedjeljka (06.08.) u 20:00 h. U prijavi navesti, ime i prezime, te broj telefona.

Nažalost, u nedostatku sredstava nismo bili u mogućnosti osigurati besplatnu radionicu, ali nadamo se kako iznos od 15 KM nije previše za 12 školskih sati radionice.

Novosti vezane za samu radionicu možete pratiti na face event-u.

Do GRUMovanja!

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.