Grudski guslar opjevao uspjeh Hercegovine

Guslar iz Gruda Marko Čolak opjevao je uspjeh širokobriješkog malonogometnog kluba Hercegovina.

Oni su osvojili Premijer futsal ligu BiH, kao i Kup BiH, što je povijesni uspjeh ovog mladog kluba, a povod je bio za veliko slavlje u Hercegovini.

Kad je Pavo pokal podigao, Široki je cijeli proključao, jedan je od zanimljivih stihova.

Tekst je napisao Frano Mikulić – Jukić, dok pjeva i gusli Marko Čolak, a kako zvuči poslušajte sami:

MNK Hercegovina je prvak BiH!

(www.jabuka.tv)

17 komentara

  • Ovog triba vodit dokturu. Ivankovići ga ovako zaostalog maloumnog iskorištavaju, može li mu itko pomoći.

  • Sirokobrijeski komentatori portala Jabuka vi napisite i odguslite nesto pametno ….jer vi ste ipak iz Sirokoga najudbaskijeg mista i dan danas kao i prije …napisite nesto lipo i pametno i vasem slatkorijecivom stilu.

  • Osvojili su Ćorlukini jurišnici i kup, Radnik je svojom izvedbom postao glup, tri gola u uzvratu im je zabio Daka a da se od centra nije maka, a tek da znate kako je u završnici sezone igrao Ćorluka Ante, a na golu briljirao Rašić Dejo, na muke onom sarajevskim komentatoru sjeo, razigran je bio i Buba, protivnici pokraj njega izgledali su ko kakva guba, Marić je prikazanim na sidrunu zaslužio kraljevsku krunu, Stankan je sve to ko Florentin Perez uvezao, sada se vidi kako se čovik pri isticanju šampionskih ambicija nije zezao, Liga nam prvaka na Pecaru dolazi, a tuga zbog neuspjeha nekih drugih naših klubova u zaborav odlazi.

  • Nisam baš neki ljubitelj gusala, ali svaka čast ovom momku. On se potrudio kako Bog zapovida i obilježio uspjeh majstora malog nogometa. Vi koji ga kritizirate, napravite nešto slično ili još bolje. Ajmo bećari!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.