Grudski biciklisti donirali 16.000 KM obitelji Spajić

Hrvatski biciklistički klub Drinovci u suradnji s Biciklističkim klubom Grude, u nedjelju 4. rujna održao je biciklijadu pod nazivom ”Hodočašće biciklima u čast Male Gospe 2016.”

Nakon svete mise, održane u crkvi Svetog Mihovila u Drinovcima, mnogobrojni su se biciklisti uputili na kupalište i odmaralište Krenicu, gdje se uz obilje hrane i pića, te zvuk tamburica, druženje nastavilo do kasnih večernjih sati.

Sama biciklijada, osim vjerskog, i dakako sportskog, imala je i humanitaran karakter, tako da je cjelokupan iznos, prikupljen preko tombole i u humanitarnoj kutiji te preko mnogobrojnih sponzora, velikodušno darovan obitelji Spajić.

uplatnica_spajic

”Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima, biciklistima, sumještanima kao i gostima iz susjednih mjesta i općina, što su još jednom pokazali svoju humanitarnu osviještenost i empatiju prema najpotrebitijima”, navode iz biciklističkih klubova.

HBK Drinovci i BK Grude, prikupili su i proslijedili 16.000 KM na račun oca oboljele djece Mihaela i Ante Spajića. Više o obitelji Spajić pročitajte OVDJE.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.