Grude: Violeta u utorak svečano otvara novu tvornicu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić pustit će u rad 30. lipnja u 12.00 sati novu Violetinu tvornicu tekućih deterdženata i dječjih pelena na adresi Dubrava b.b. u Grudama, priopćeno je iz te tvornice.

Tvornica tekućih deterdženata proizvodit će deterdžente za ručno pranje suđa, deterdžente za rublje, omekšivače i sredstva za osobnu higijenu.

U sklopu ove tvornice otvara se i tvornica za proizvodnju pelena, globalno premijerno primijenjene najsuvremenije japanske tehnologije.

Tvornica “Violeta u okviru ovog projekta ima vlastiti izvor vode, solarno energetsko napajanje, te potpunu ekološku ispravnost s nula otpadnih voda. Tvornica se može pohvaliti visokoiskoristivim energetskim procesom proizvodnje, te potpunom automatizacijom pojedinih segmenata proizvodnog procesa.

Otvaranju će prisustvovati predstavnici iz javnog, političkog i kulturnog života BiH, vodeći gospodarstvenici, medijski predstavnici i poslovni suradnici iz Bosne i Hercegovine i iz regije, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Da ima i pravo u Grude tvornice u Tomislavgrad usisivač za novvac oliti Prodex…e MOJI DUVNJACI JEBEM VAS BLENTAVE DO KADA ĆETE izgrađivati svakoga sem svoje općine

  • A ako ne znaš čitat…šta ću ti ja…A vrime je tako di neznalci postaju znalci poštene nazivaju kriminalci a kriminalce snalažljivci

    Živio

  • Htio ti je reci ako nisi spreman raditi za placu od 600 km u prodexaidi i pakuj se za njemacku..u njeg ces biti pola prijavljen pola ne prijvljen i na minimalcu

Komentiraj: