Grude: U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Danas, oko 16 sati, na ulazu u Grude, na lokalitetu Prispa, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil.

Kako portal Grude Online neslužbeno doznaje, do nesreće je došlo kada je kamion kojim je upravljao Talijan, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu te je “naletio” na osobni automobil marke Opel koji se kretao iz suprotnog smjera.

Putnici koji su se nalazili u osobnom automobilu zadobili su teže tjelesne ozlijede te su vozilima Hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezene u SKB Mostar.

Na mjestu nesreće su intervenirali vatrogasci, koji su unesrećene izvlačili iz automobila.

Zavoj na lokalitetu Prispa često je mjesto događanja prometnih nesreća, posebice za vrijeme kišnog vremena.

(www.grude-online.info)

6 komentara

  • Ta krivina je vrlo opasna. Tu se stalno događaju nesreće. Treba mijenjati tu trasu puta, pa se neće ponavljati nesreće na tom mjestu vrlo često!

  • Ne treba ispitivat asfalt dovoljno je po kisi i noci proci pjesice i to uporedite sa asfaltom i nogostupum do gorice! Znat ce se kad stetu naplati neko iz njemacke bit ce novca za bar 5 takvih krivina !!

  • Ne treba ispitivati dovoljno je proci pjesice po kisi i po noci i tu krivinu uporedite sa asfaltom i nogostupum do gorice sve je jasno ko dan. To cec se popraviti kad neko iz njemacke naplati stetu i bit ce novca za 5 takvih krivina ‘!

Komentiraj: