Grude: Predstavljanje knjige “Hrvatska u raljama djece komunizma”

Matica hrvatska – Ogranak Grude i općina Grude organiziraju predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića “Hrvatska u raljama djece komunizma” koje će se održati u srijedu 23. studenoga 2016. godine u kinodvorani Grude u 19 sati.

Nino Raspudić u recenziji je napisao: “Dujmovićeva nova knjiga obračun je bez rukavica s ‘Djecom komunizma’ i podignut će puno, prije svega ‘crvene prašine’.”

Skenirajući vlast Kukuriku koalicije doslovno od prvoga dana, analizirajući sve njihove afere i ključne poteze, Dujmović u knjizi, kako piše drugi recenzent, dr. Goran Marić, zapravo, “skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost”.

tihomir_dujmovic_sb_5

Treći recenzent, dr. Andrija Hebrang, u recenziji – između ostaloga – donosi: “Najnovije djelo Tihomira Dujmovića je knjiga istine o Hrvatskoj. Daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!”.

Na gotovo 400 stranica Dujmović analizira današnje stanje države, ističući da će u slučaju da ova politika dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam. Pri kraju knjige nalazi se i poseban tekst pod nazivom “Idealizam kojeg više nema” posvećen Zvonki Bušiću Taiku.

Događaj se organizira u sklopu manifestacije „11. Dani Matice hrvatske u Grudama 2016. – Božiću ususret“, navode iz grudskog ogranka Matice hrvatske.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.