Gruđanka na nagradnoj igri osvojila automobil

Ružica Bulić iz Gruda na Podravkinoj nagradnoj igri osvojila je automobil Renault Clio.

Podravka je obilježila završetak svoje velike nagradne igre ”Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje” uručivanjem dvije glavne nagrade – dva vozila Renault Clio.

U salonu Guma M, u Sarajevu, dobitnice su preuzele svoje nagrade. Pored uručenja glavnih nagrada, Podravka je odlučila donirati 10% vrijednosti glavnih nagrada u proizvodima, ustanovama za djecu bez roditeljskog staranja u BiH ili imaju štićenike.

Direktor Podravke BiH, Igor Manjić svečano je uručio ključeve automobila dobitnicama – gospođi Ružici Bulić iz Gruda i gospođi Nikolini Grahovac te zahvalio se potrošačima za kontinuiranu vjernost.

Zadovoljstvo nam je i ove godine biti uz naše vjerne potrošače. Podravka je kompanija sa kvalitetnim proizvodima, ali je i društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete života te njeguje suradnju s lokalnim zajednicama, a naši potrošači to prepoznaju i nagrađuju vjernošću. Raduje nas činjenica da je 230 vrijednih poklona i dva automobila pronašlo svoju adresu. Osobito mi je drago što smo obradovali pet bh. ustanova koje se brinu o djeci bez roditeljskog staranja, rekao je Igor Manjić, direktor Podravke.

Pojedinačna vrijednost donacija je 1.000 KM. Ustanove kojima su dodijeljene donacije su: SOS dječje selo Sarajevo, Majčino selo Međugorje, dječji dom Rada Vranješević Banja Luka, JU Dom-porodica Zenica i JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla.

Jako sam sretna što sam osvojila glavnu nagradu. Niisam očekivala glavnu nagradu, ali me je zato i jako obradovala. Podravkini proizvodi su i veza sa tradicijom, i odgovor na zahtjeve modernoga životnoga stila pa nema sumnje da će i dalje biti veoma zastupljeni u mojoj kuhinji, sad još i više, izjavila je Nikolina Grahovac, jedna od dvije dobitnice glavne nagrade.

Sudjelovanje u nagradnoj igri je bilo moguće uz ostvarenu kupovinu Podravka proizvoda u vrijednosti od 10,00KM i više, bilo gdje u Bosni i Hercegovini u razdoblju od 15. 3. do 15. 5. 2022., a završni krug izvlačenja imena dobitnika obavljen je 16.5.

Tijekom osam krugova izvlačenja nagrađena su 232 vjerna potrošača i to sa: 2 vozila Renault Clio, 130 poklon kartica vrijednosti 100 KM te 100 poklon paketa Podravka, kad biraš po svom.

Podravka svoju vezu sa potrošačima u BiH brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte. Potpora potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

(www.jabuka.tv)