Gruđanka Ivana Tomić: Dan je grozan, ali moram podijeliti lijepu priču

Ivana Tomić, Gruđanka koja radi na N1 televiziji, podijelila je s pratiteljima na Facebooku lijepu priču.

Dan je grozan, ali moram podijeliti jednu lijepu priču. Danas sam radeći ispred škole na Srednjacima u Zagrebu ostavila torbu. Kad sam skužila već je bilo prošlo 2 sata, vratila sam se, nije je bilo. Imala sam 1600 kn u novčaniku i sve dokumente, kartice… Kolege i ja smo obišli sve okolo, nadala sam se da ću negdje naći barem dokumente… Ali ništa pa sam zvala policiju, banku…

I onda me nazvao muž da je bila neka starija gospođa kod nas doma i da je donijela torbu. Torbu sa svim novcem i ostalim stvarima. Nije rekla ni ime. Zamolila sam u grupi od kvarta na Fejsu pomoć da je nađem. Da zahvalim na tome što je čovjek. I što je ovaj grozni dan učinila boljim, napisala je Ivana na svom profilu, piše Večernji.

Ranije se oprostila od svog kolege Mislava Bage s kojim je godinama radila u redakciji Nove TV.

Hvala ti na svemu. Prije svega jer si bio dobar čovjek, ali i divan kolega. Hvala ti i na riječima utjehe kad je meni bilo najteže. Hvala ti i što si stalno pokazivao da je moguće biti velika novinarska faca, a opet tako jednostavan i “malen”. A jebemu Bago, falit ćeš, riječi su kojima se oprostila od kolege Mislava.

Romano Bolković: Mislav Bago nije smio biti sam na četvrtom katu

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.