Gruđaninu oduzeto 750 šteka cigareta – Jabuka.tv

Gruđaninu oduzeto 750 šteka cigareta

U ponedjeljak u 17:35 sati policijski službenici PU Grude su u mjestu Alagovac zaustavili i kontrolirali motorno vozilo marke Mercedes-Benz Vito, bh, registracijskih oznaka, kojim je upravljao I.F. (35) iz Gruda, objavio je MUP ŽZH.

Tom prilikom policijski službenici su u tovarnom dijelu vozila uočili više kartonskih kutija u kojima se, po izjavi vozača, nalaze cigarete za koje isti nema račun i otpremnice kao dokaz o podrijetlu robe. O svemu navedenom izvješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH, a I.F. je priveden u službene prostorije PU Grude.

Temeljem naredbe za pretragu izvršena je pretraga navedenog vozila te je tom prilikom, uz izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, privremeno oduzeto 15 paketa sa po 50 šteka cigareta raznih marki, bez trošarinskih markica BiH.

Nad I.F. (35) je izvršena kriminalistička obrada te je isti ispitan u svojstvu osumnjičenoga. Nakon kompletiranja predmeta PU Grude podnijet će Tužiteljstvu BiH odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I.F. (35), objavljeno je u biltenu Halo 122 MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

(www.jabuka.tv | Foto: Ilustracija)