Gruđanin uveo najskuplji automobil u BiH u posljednjih 10 godina

I pored korona-krize u BiH uvezeni su brojni izuzetno skupi automobili. Najskuplji je Ferrari Pista koji je koštao više od 600.000 KM.

Ferrari 488 Pista/F142 već sredinom prošle postao je prava medijska atrakcija, a pisalo se kako je vlasnik iz Gruda. Prema podacima Uprave za neizravno oporezivanje, ovo je najskuplji automobil u BiH u posljednjih 10 godina.

Gruđanin je za automobil bez poreza platio 531.985,76 KM, a samo dadžbine na njega iznosile su dodatnih 90.459,68 KM, piše Klix.

Na drugom mjestu je Lamborghini Urus vrijednosti 466,661 KM, slijedi još jedan Urus od 370.596,04 KM.

Na četvrtom mjestu je Bentley Continental GT vrijedan 323.876,83 KM, a ostatkom liste dominira Mercedes nizom svojih AMG inačica.

Deset najskupljih automobila uvezenih u BiH

(www.jabuka.tv)

27 komentara

 • Sto radi ovaj doticni gospodin i kolike su place u njegovih radnika, koliko im uplacuje doprinose. Koja auta voze njegovi uposlenici itd. Ovo nije ljubomora ovo je zdrav razum. Ljudi ostaju bez posla, druge trese zemljotres, sirotinje na sve strane. Korona hara odnosi zivote i pitanje je kakav mozak u ovom vremenu i ovomokruzenjumoze kupiti ovo. Gdje sa njim i kuda ce gavoziti. Niti jedna bolest nije dobra. A i ovo je bolest. Bezuvrede…!

 • Kada ti radnici budu zadovoljni onda kupi brod, zrakoplov, sve moguće aute ovog svita, a ovako kako se ne bojiš osobne savjesti.

 • super sve, ali gdje će ga vozat po ovim našim cestama? pravo pa u Grude.. ako ga i neće vozati loko – treba doći do granice snjizim 😀

 • Bas mu je grozan’i nisam ljubomorna i nebih da mi placa sijela u to jadno auto’lize po cesti kao zmija’zali Boze novaca’oholosti’snobizma toe osobe koja isti posjeduje

 • Bas mu je grozan’i nisam ljubomorna i nebih da mi placa sijela u to jadno auto’lize po cesti kao zmija’zali Boze novaca’oholosti’snobizma te osobe koja isti posjeduje

 • Svatko radi i živi onako kako misli da je najbolje. Ukoliko čovjek ima novaca kupit će. Plaća radniku je onolika na koliku je radnik pristao ugovorom o radu. Ako misliš da možeš više, pitaj povišicu i dokazuj se. Druga opcija ako si nezadovoljan onda ideš u drugog poslodavca ili u inozemstvo. U inozemstvu cvjetaju ruže, euri su po cesti i na stablima.
  Ne budite ljubomorni nego budite ko Japanci. Prekovremeni placeni rad, doškolovavanje i prekvalifikacije. Ja vam o tome mogu pričati 5 dana.
  Ne budite zavidni, bolje da je vise imućnih u Hercegovini, svima nam je bolje samo nađite načine kako da vama bude bolje a ne da vam dan prođe u zavisti i ogovaranju. Hvala

 • Pozdrav redakciji ali pišete neistine. Gruđanin nije uveo automobil već firma koja se bavi takvim stvarima a i toj firmi nije sjedište u Grudama niti ima veze s Grudam tako da bolje da pišete točne stvari a ne neprovjerene i netočne.

  • Ma prijatelju sta te briga. Dabogda taj uvezao naj skuplji avin bog mu dao zdravlje. Ni mu ga selo kupilo. Sretno puno zdravlja i kilometar bez udesa i kvarova. Bok.

 • Hajde kolsari sta vam smeta sto je kupio svojim novcima. Dabogda kupio avion i ljudino čestitam ti a vama sto ste ljubomorni neka ova ljudina kupi magare. Sta osuđujete čovjeka bolesnici. Meti ispred svojih vrata.!!!

 • Kad osvane naslov: bogati Hercegovac otvorio besplatan starački dom, pučku kuhinju, sagradio siromašnoj obitelji kuću, poklonio invalidu auto i sl. tada možemo reći da polako postajemo kršćani i zrelo društvo. Do tada, neka nam dragi Bog pomogne….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.