Gruđanin uhićen s teglom marihuane

Tijekom pojačane kontrole prometa, koja je provedena tijekom vikenda na području Srednjobosanske županije (SBŽ), a koja je, između ostaloga, za svrhu imala i sprječavanje zloupotreba opojnih droga na području Travnika, u dvama slučajevima zaustavljena su vozila za koja se sumnjalo da vozač ili suputnici posjeduju opojnu drogu, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

U petak, 21. listopada oko 2:15 sati u mjestu Putičevo zaustavljeno je vozilo „Passat“, u kojemu su bile četiri osobe s područja Gruda.

Kod osobe V.M., rođenoga 1994. godine, pronađena su tri PVC zamotuljka s materijom za koju se sumnja da je u pitanju marihuana, a ista materija nalazila se i u staklenoj tegli koju je imao kod sebe, prenosi Fena.

Osoba je lišena slobode zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga te će nakon kriminalističke obrade biti podneseno izvješće Županijskom tužiteljstvu Travnik.

Istom tužiteljstvu bit će podneseno izvješće i protiv osobe V. DŽ., rođen 1992. godine, iz Travnika, čije je vozilo zaustavljeno u subotu 23. listopada oko 1 sat. Izvješće će biti podneseno zbog sumnje na počinjenje kaznenoga djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, s obzirom na to da je kod istoga pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je u pitanju marihuana, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.