Gruđanin u finalu najpopularnijeg kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj”

Četiri najbolja natjecateljska para stigla su do finalnog tjedna, a samo će jedan na kraju izaći kao pobjednik showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!‘.

Među četvero finalista su i Zagrepčanka Morana i Gruđanin Domagoj. Ovo je tjedan u kojem moraju pokazati sve stečene kulinarske vještine i dati najbolje od sebe kako bi mogli konkurirati za laskavu titulu najboljih kuhara amatera, glavnu nagradu od 50.000 kuna te Prima kuhinju.

Pravila igre su sljedeća: u nadolazeća tri dana kandidate očekuje ‘finalni turnir‘ – svaki dan će se jedan par boriti protiv drugog para te će se u tri dana svi međusobno izmiješati. Dva para na paralelnim radnim jedinicama pripremat će isti recept, a par koji ga bolje pripremi, osvojit će jedan bod. Žiri neće ocjenjivati svako jelo, već će samo odlučiti koji par je bolje pripremio zadani recept. Na taj način će svi odmjeriti snage sa svima, a na kraju tjedna će se dva para s najviše osvojenih bodova boriti za pobjedu!

Od ovog tjedna očekujemo vrhunac svega, očekujemo da im je stalo, očekujemo jako dobru hranu i dobru borbu, očekujem da se bore za prvu nagradu jer kada si došao do ovog stadija natjecanja, šteta je ne računati da možeš pobijediti“, kazao je Mate Janković koji opravdano ima vrlo visoka očekivanja.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Gledala sam šou od samog početka i drago mi je da su moji favoriti i pobijedili🎉🎉 Oboje su bili jako simpatični i žao mi je što su samo prijatelji,nekako su mi baš par 🎈 Da su par kuhinja pripada onima a pošto nisu,ne znam kako će to podijeliti🎇🎇🎇 U svakom slučaju im čestitam,zaslužili su pobjedu!🎄🎍🎄

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.