Grlić Radman: Komšić je uzurpator i uhljeb

Željko Komšić je uhljeb i uzurpator prava hrvatskog naroda u BiH, a hrvatski premijer Andrej Plenković postupio je državnički jer se s njime nije htio sastati prilikom posjeta Sarajevu, poručio je hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Komšiću nije stalo apsolutno ni do čega osim do vlastitoga ugodnog mjesta. Komšić je tipični primjer jednog uhljeba, uzurpatora na štetu hrvatskog naroda u BiH, kazao je Grlić Radman novinarima prije sastanka vladajuće koalicije.

On bi trebao imati toliko morala i upitati se kako može dozvoliti sebi da bude uzurpator mjesta koje mu ne pripada, poručio je Grlić Radman, dodavši da se za europsku perspektivu BiH bori Plenković i hrvatska vlada, dok Komšić još uvijek živi u starim obrascima upravljanja bivše države i nije mu stalo do europske perspektive.

Plenković, predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen i i nizozemski premijer Mark Rutte zajednički su posjetili BiH kako bi potaknuli političare u BiH na provedbu reformi nužnih za odluku Europskog vijeća u ožujku o otvaranju pristupnih pregovora s BiH.

Von der Leyen i Rutte sastali su se s članovima predsjedništva BiH u utorak, ali u sjedištu državnog vrha nije bilo predsjednika hrvatske vlade koji se ne želi sastajati sa Željkom Komšićem jer je izabran glasovima Bošnjaka, a ne Hrvata koje bi trebao predstavljati, piše Hina.

Plenković odbio doći u Predsjedništvo BiH zbog Komšića

Komšić se pokazao kao osoba koja se htjela samo slikati, on u ovom reformskom procesu Bosne i Hercegovine apsolutno nema nikakvu ulogu i mislim da je on, čak i svjestan toga, stvorio određenu zamku kako bi se važne stvari koje je Plenković učinio za BiH stavile u drugi plan, smatra Grlić Radman.

Plenković je postupio državnički jer upravo je time i pokazao poštovanje prema hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini. Svaki službeni susret s Komšićem upravo bi pokazao da se Hrvatska ne drži duha i slova daytonskog sporazuma, dodao je.

Grlić Radman je odbacio kritike da Plenković ne poštuje institucije Bosne i Hercegovine, navevši za primjer da je primio u Zagrebu bošnjačkog člana predsjedništva BiH Denisa Bećirovića i srpsku članicu predsjedništva Željku Cvijanović.

(www.jabuka.tv | Foto: Bernd von Jutrczenka/Pixsell)

24 komentara

 • Nek si nam rekao.
  Za jednog ministra vanjskih poslova riječnik ti je odličan.
  Komšić je u predjedništvu BiH, a ti kao ministar susjedne i prijateljske zemlje bi trebao paziti kako se izražavš.
  Ili misliš iz nekih razloga da ti je sve dozvoljeno po pitanju BiH

 • Komšić je ogromno govno, a ovaj komunistički junior čiji je ćaća prisvojio Agroproteinku ito bez para, je tik do Komšića. Samo da nas ovaj đubretar ne brani

 • Komsic je b.alijsko smeće. To je jasno. Ali on ne moze ginancijski nastetit hrvatskom narodu. A tvoja firma kolje jadnim slavonci a svi je a ti se bogatis. Misna je partija bila na sta je ovaj hdz dosao. E moj Franjo…

 • Ne samo da je Sejdo Komšić uhljeb on je pored toga i:”budala,lezilebović,izdajnik,zlatni ljiljan,ateist,nikogović,šljokadžija,uzurpator,imbecil,prodana duša,idiot,nitko i ništa.Jednom riječju sve to skupa.

 • Nemojte vi iz lijepe naše da nas branite.Svi ste vi educirani kako pokras kokoši iz tuđih kokošaria,Narod je progleda,vidi i zna šta ste u stanju uraditi,da se obogatite sa rukom na prljavu srcu i duši.Kradite i šutite jadnici ali kraj će biti loš…

 • S koje ga god strane pogledaš – Komšić je raspala pizdurina. nečovjek, poturica, Titino kljuse, Alijin govnar, Bakirov liziguz.

 • za:duduk:
  Kad je Sejdo u pitanju, ni na što ne treba paziti. To je jedno pijano Komunističko krve, kasnije islamističko. On s Hrvatima nema nikakve veze. Njemu je važno da drži tu jadnu fotelju koja mu ne pripada ni po čemu. Svi koji mu daju glasove na izborima, također su prljave svinje.

 • Hajduk nije loš nogometni klub ali ima tu još prostora za napredak nek malo pojačaju vezni red i kontru eto ti kontra konkurentnog kluba Lp

 • Komšić i Grlić Radman oba su iste sorte: komunjare, lopovi, uhljebi, uvlačiguzi. Sejdo ne izlazi Bakiru izprkna, Grlić ne izlazi iz guzice udbaša Plenkovića.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.