Grantto design: 100% domaće stolice stižu i do Nizozemske – Jabuka.tv

Grantto design: 100% domaće stolice stižu i do Nizozemske

Jako je teško poslovati u BiH, to je činjenica, ali moramo se boriti i biti svjesni da je situacija, kakva je trenutno u BiH, produkt nekih drugih sila. Mi se u svom poslovanju pokušavamo prilagoditi bh. tržištu, ispričao je Amir Šabić, direktor firme Grantto design iz Sarajeva.

Postrojenja

Tvrtka Grantto design već pet godina djeluje na bh. tržištu, a osim u Sarajevu, ima postrojenja u Gradišci i Kreševu. Bavi se proizvodnjom namještaja koji dizajniraju i projektiraju prema željama i mjerama kupaca, a iz ponude izdvajaju kuhinje, američke plakare, ormare, TV komode, predsoblja i drugo. Svoje artikle primarno izvoze, i to u zemlje regije, gdje Hrvatska u zadnje vrijeme zauzima veliki postotak, te u Njemačku i Nizozemsku, piše Oslobođenje.

– Imamo jako dobru komunikaciju sa svim proizvođačima u BiH i to je nešto što nam daje nadu, jer zajedno možemo puno više, a pojedinačno bi to bilo duplo teže. Također, svima je cilj izvoz na germansko govorno područje i drago mi je da ljudi iz drugih kompanija imaju također dobru suradnju kada je u pitanju izvoz u druge zemlje, jer svi radimo na tome, kazao je Šabić.

U suradnji s domaćim proizvođačima napravili su idejno rješenje kreveta za kare dizajn, namještaj namijenjen sofisticiranim kupcima sa istančanim ukusom.

Projekti

– To je nešto na što smo ponosni, jer sama ideja, dizajn i izvedbeno rješenje je 100 posto bh. proizvod. To je dokaz da ovdje imamo kapacitet i možemo zadovoljiti takvoga kupca. Ono što je bitno kada su u pitanju ovi kreveti jeste da smo se u Njemačkoj prijavili na jedan natječaj sa svojim idejnim rješenjima, gdje smo izabrani kao glavni proizvođač. Naše je bilo da kasnije zadovoljimo sve tehničke uvjete, a ono što imponira su dobra prodaja i zadovoljstvo za trud koji smo uložili, naglasio je Šabić, dodavši da veliki broj stolica izvoze u Nizozemsku.

Kazao je i da na raznim sajmovima predstavljaju svoj namještaj te da tako najbolje imaju uvid u tržište i u kojem segmentu da se fokusiraju više.

– Imamo povratnu informaciju što je ono što bi zadovoljilo bh. tržište, puni smo pozitivne energije i spremamo se za brojne poslove koji nam slijede, poručio je Šabić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.